Ny MagSafe-liknande laddare för iPhone 12 dyker upp på nätet

Idag är dagen med stort D och nu skall äntligen Apple visa upp den nya, skinande iPhone 12-serien.

Tillbehörstillverkaren MPOW Japan har nu lagt upp en ny trådlös laddare på sin hemsida som kan förklara magneterna vi tidigare sett att iPhone 12-serien kommer att ha på baksidan.

De beskriver produkten som en "ring-shaped magnet mechanism" och att den enbart kommer att gå att använda med nya iPhone 12-serien. Det framgår inte hur många watt laddaren kan skicka in i vår iPhone och om MPOW bara har lekt gissningsleken eller om de faktiskt vet om denna produkt kommer att fungera på nya iPhone 12 återstår att se om några timmar.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
7 svar

Apples julerbjudande sträcker sig från idag till måndag och vid köpet av en utvald produkt får man presentkort att använda i Apple Store.

Apple ger inte upp hoppet på Touch Bar som har gett mixade känslor sedan det introducerades för fyra år sedan. Senaste patentet visar ett sätt att få bukt på ett av dess bekymmer åtminstone.

Om du har letat efter en adapter som stödjer två externa skärmar med 4K och 60Hz genom USB-C så är den äntligen här.

Adaptivt ljus i HomeKit ökar tillgängligheten med Aqara som nu går in i beta med funktionen och låter kunder testa på det i Kina.

Är du ute efter lite smarta högtalare med AirPlay 2-stöd så kan du från och med idag spara lite pengar om du köper Sonos.

Då var det dags för ett nytt avsnitt av Macradion och denna gång går vi igenom sjukhusbelysning och de nya M1-datorerna.