Ny MagSafe-liknande laddare för iPhone 12 dyker upp på nätet

Idag är dagen med stort D och nu skall äntligen Apple visa upp den nya, skinande iPhone 12-serien.

Tillbehörstillverkaren MPOW Japan har nu lagt upp en ny trådlös laddare på sin hemsida som kan förklara magneterna vi tidigare sett att iPhone 12-serien kommer att ha på baksidan.

De beskriver produkten som en "ring-shaped magnet mechanism" och att den enbart kommer att gå att använda med nya iPhone 12-serien. Det framgår inte hur många watt laddaren kan skicka in i vår iPhone och om MPOW bara har lekt gissningsleken eller om de faktiskt vet om denna produkt kommer att fungera på nya iPhone 12 återstår att se om några timmar.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
7 svar

Batteristorlekarna har läckt ut för iPhone 12 Mini och iPhone 12 vilket kan vara anledningen till att vi ser tidiga testresultat som är lite sämre än väntat i olika benchmarks.

Apple presenterade äntligen iPhone 12 förra veckan och den kom med en del förbättringar mot iPhone 11 och veckans quiz ska testa vad ni minns om Apples senaste smartphone.

Det finns flera sätt att sälja din gamla iPhone både privat eller till ett företag. Vi har tagit reda på vad vi får betalt på respektive ställe.

Äntligen var den här! iPhone 12 lanserades med dunder och brak och en salongsberusad Dennis försökte förklara hur folket använder sina smarta högtalare i Macradion som handlade helt om eventet.

Den som har gått och väntat på iPad Air kommer nu äntligen att kunna förbeställa sitt exemplar hos Apple med ett leveransdatum.

Nu går iPhone 12 och iPhone 12 Pro att förboka. Vi har gått igenom alla operatörernas erbjudande och visar här hur du köper en ny iPhone billigast med abonnemang.