Ikoner på iPhone 12 och en ny Apple TV dyker upp på iCloud

Imorgon är det äntligen dags för iPhone-fest och Apple verkar ha varit lite tidiga med att lägga upp vissa ikoner på iCloud.

Ikonerna som Apple har lagt upp skall illustrera iPhone 12 när man loggar in på iCloud och äger en sådan telefon. Det är Twitter-kontot Apple Software Update som står för upptäckten och trots att ikonerna är väldigt små så tycks det se ut som att den mer kantiga designen som vi hittar i iPhone 4, iPhone 5 och iPad Pro faktiskt kommer tillbaka.

Strax efter upptäcktes även en ny ikon för Apple TV och även om utseendet på ikonen är oförändrad så avslöjar ikonens namn att det gäller en helt ny Apple TV. Namnet AppleTV6,1 tillhör Apple TV 4K och det nya namnet lyder AppleTV11,1 och kan alltså tyda på att vi får se en ny Apple TV imorgon eller inom en snar framtid. Tidigare rykten har skvallrat om att en kommande Apple TV kan vara mer inriktad på spel med det kraftfulla chippet A12X eller A12Z tillsammans med en dedikerad spelkontroll.

Oavsett vilket så behöver vi inte gissa och sia så länge till då Apple kommer hålla låda imorgon 19:00.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Attefors

M. Night Shyamalans psykologiska thrillerserie Servant släpptes i november förra året till Apple TV+ och snart är säsong två här.

Apple fortsätter att göra sin streamingtjänst Apple TV+ tillgänglig på fler plattformar och nu hittar den snart in i våra spelkonsoler.

Det är många som i skrivande stund har beta-versionen av iOS 14 på sin mobiltelefon och i den här guiden går vi igenom hur man får in sin säkerhetskopia på sin nya iPhone.

Då var det dags för ännu ett avsnitt av Macradion och denna vecka är det iPad och iPhone på schemat.

Tom’s Guide testar batteritiden på både iPhone 12 och iPhone 12 Pro och bekräftar det vi redan vet om 5G - att det drar ström.

iPhone 12 Pro Max är större och bättre men batteritiden verkar bli detsamma som föregångaren.