Ikoner på iPhone 12 och en ny Apple TV dyker upp på iCloud

Imorgon är det äntligen dags för iPhone-fest och Apple verkar ha varit lite tidiga med att lägga upp vissa ikoner på iCloud.

Ikonerna som Apple har lagt upp skall illustrera iPhone 12 när man loggar in på iCloud och äger en sådan telefon. Det är Twitter-kontot Apple Software Update som står för upptäckten och trots att ikonerna är väldigt små så tycks det se ut som att den mer kantiga designen som vi hittar i iPhone 4, iPhone 5 och iPad Pro faktiskt kommer tillbaka.

Strax efter upptäcktes även en ny ikon för Apple TV och även om utseendet på ikonen är oförändrad så avslöjar ikonens namn att det gäller en helt ny Apple TV. Namnet AppleTV6,1 tillhör Apple TV 4K och det nya namnet lyder AppleTV11,1 och kan alltså tyda på att vi får se en ny Apple TV imorgon eller inom en snar framtid. Tidigare rykten har skvallrat om att en kommande Apple TV kan vara mer inriktad på spel med det kraftfulla chippet A12X eller A12Z tillsammans med en dedikerad spelkontroll.

Oavsett vilket så behöver vi inte gissa och sia så länge till då Apple kommer hålla låda imorgon 19:00.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Attefors

Apples julerbjudande sträcker sig från idag till måndag och vid köpet av en utvald produkt får man presentkort att använda i Apple Store.

Apple ger inte upp hoppet på Touch Bar som har gett mixade känslor sedan det introducerades för fyra år sedan. Senaste patentet visar ett sätt att få bukt på ett av dess bekymmer åtminstone.

Om du har letat efter en adapter som stödjer två externa skärmar med 4K och 60Hz genom USB-C så är den äntligen här.

Adaptivt ljus i HomeKit ökar tillgängligheten med Aqara som nu går in i beta med funktionen och låter kunder testa på det i Kina.

Är du ute efter lite smarta högtalare med AirPlay 2-stöd så kan du från och med idag spara lite pengar om du köper Sonos.

Då var det dags för ett nytt avsnitt av Macradion och denna gång går vi igenom sjukhusbelysning och de nya M1-datorerna.