Så tittar du på Apples event imorgon

Imorgon är det äntligen dags för Apple att hålla låda igen och då får vi äntligen se vad de skall visa upp för spännande.

Eventet drar igång den 13 oktober 19:00 svensk tid och det absolut enklaste sättet att titta på eventet är via Apples hemsida eller YouTube. Tidigare så har eventet gått att se i Apples Event-app men under förra eventet fungerade inte detta. Det skulle kunna vara så att Apple istället kommer visa upp det i Apples TV-app men för att vara på den säkra sidan så kan du titta via YouTube-appen på din Apple TV.

Kommer du inte bänka ned dig i soffan och använda din Apple TV så är det bara att gå via länken nedan på din iPhone, iPad eller Mac:

Dålig koll på ryktena inför imorgon?

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
12 svar

Det har länge ryktats om att Apple planerar att lansera AirPods 3 med en helt ny design men i Kina finns de redan.

AirTag ser ut att sälja som smör då leveransdatumen bara flyttas fram hela tiden och nu har en person hittat en hemlig utvecklarmeny.

Ännu en ny vecka och ännu en ny torsdag - vilket betyder ett nytt avsnitt av Macradion. Veckans avsnitt innehåller allt från teknikstrul till tankar om nya Apple TV.

AirTags har varit på tapeten länge och många var säker på att de skulle ha släppts förra året. Nu visar sig att även förpackningarna skvallrar för just detta.

Appar är något som inte är speciellt dyrt men nu kommer det bli lite billigare att shoppa loss i App Store för oss i Sverige.

Flera hundra fans av både Fortnite och Apple lyckades störa första dagen i rättegången med hjälp av ett telefonnummer.