Rykte: iPhone 12 får förbättrad zoom och batteritid

Nu är det bara en dag kvar tills iPhone 12 presenteras av Apple och vi tror oss ha en ganska bra aning om vad som kommer att presenteras. Max Weinbach gick under gårdagen ut med information om vad han menar kommer till årets iPhone.

Max Weinbach har under gårdagen skrivit vad han menar kommer till iPhone 12. Han skriver att Apple har lagt krut på digital zoom och att detta kan sträcka sig hela vägen till 30x digital zoom. iPhone 12 Pro och 12 Pro Max kommer även med förbättrad optisk zoom medans iPhone 12 och 12 Mini förlitar sig mer på digital zoom. Alla modeller utom 12 Mini kommer att se en förbättring i batteritid men att på grund av dess storlek kommer iPhone 12 Mini ha lite sämre batteritid än nuvarande iPhone 11.

Han nämner även att Night Mode ska fungera för telefoto-objektivet och att Apple jobbar på en slags makrofunktion för att kunna fokusera på objekt endast 2,2 centimeter från kameran. Även Face ID kommer att förbättras och flärpen på iPhone 12 Mini verkar förminskas något horisontellt men kan öka lite vertikalt tack vare att komponenterna flyttats tätare i den modellen. Imorgon lär vi få reda på om något av detta stämmer och isåfall även en närmare beskrivning.

Via: MacRumors

Kommentarer
2 svar

Batteristorlekarna har läckt ut för iPhone 12 Mini och iPhone 12 vilket kan vara anledningen till att vi ser tidiga testresultat som är lite sämre än väntat i olika benchmarks.

Apple presenterade äntligen iPhone 12 förra veckan och den kom med en del förbättringar mot iPhone 11 och veckans quiz ska testa vad ni minns om Apples senaste smartphone.

Det finns flera sätt att sälja din gamla iPhone både privat eller till ett företag. Vi har tagit reda på vad vi får betalt på respektive ställe.

Äntligen var den här! iPhone 12 lanserades med dunder och brak och en salongsberusad Dennis försökte förklara hur folket använder sina smarta högtalare i Macradion som handlade helt om eventet.

Den som har gått och väntat på iPad Air kommer nu äntligen att kunna förbeställa sitt exemplar hos Apple med ett leveransdatum.

Nu går iPhone 12 och iPhone 12 Pro att förboka. Vi har gått igenom alla operatörernas erbjudande och visar här hur du köper en ny iPhone billigast med abonnemang.