Apple sopar undan spåren av Beats på sin hemsida

Att Apple kommer lansera nya ljudprodukter imorgon har det ryktats om ett tag och frågan är vad framtiden för Beats egentligen är?

Tidigare så har Apple haft en "Beats By Dre"-sektion på sin hemsida men denna är nu borttagen. Landningssidan till Beats ser ut att ha blivit borttagen någon gång mellan den andra och nionde oktober. Anledningen till detta kan vi gissa oss till att det handlar om de nya AirPods Studio och HomePod Mini som kanske kommer att presenteras på eventet imorgon. Apple säljer fortsatt Beats online och i sina butiker och frågan är vad de har för framtidsplaner för Beats som de köpte upp 2014.

Via Macrumors

Skriven av Marcus Attefors

Batteristorlekarna har läckt ut för iPhone 12 Mini och iPhone 12 vilket kan vara anledningen till att vi ser tidiga testresultat som är lite sämre än väntat i olika benchmarks.

Apple presenterade äntligen iPhone 12 förra veckan och den kom med en del förbättringar mot iPhone 11 och veckans quiz ska testa vad ni minns om Apples senaste smartphone.

Det finns flera sätt att sälja din gamla iPhone både privat eller till ett företag. Vi har tagit reda på vad vi får betalt på respektive ställe.

Äntligen var den här! iPhone 12 lanserades med dunder och brak och en salongsberusad Dennis försökte förklara hur folket använder sina smarta högtalare i Macradion som handlade helt om eventet.

Den som har gått och väntat på iPad Air kommer nu äntligen att kunna förbeställa sitt exemplar hos Apple med ett leveransdatum.

Nu går iPhone 12 och iPhone 12 Pro att förboka. Vi har gått igenom alla operatörernas erbjudande och visar här hur du köper en ny iPhone billigast med abonnemang.