Spotify jobbar på en widget till iPhone

Widgets är lite av en vattendelare, vissa älskar dem medans andra hatar dem men fler och fler utvecklare lägger till dem.

Spotify har sedan länge låtit sina användare beta-testa nya funktioner via TestFlight och nu har bolaget släppt en ny beta som har stöd för widgets. Vi kastade oss på uppdatera-knappen men snabbt besvikna då de inte verkar fungera riktigt än. Förhoppningsvis löser Spotify detta inom kort och skickar ut funktionen till alla. Vi kan nu välja på en bred widget och en liten och precis som alla andra widgets kan den bara visa information.

Vi hoppas att Apple tänker om lite med widgets så vi även kan kontrollera saker via widgets som att ha Play/pause, nästa låt och andra knappar direkt i widgets. En HomeKit-widget hade ju varit trevlig också så vi direkt där kan trycka igång vårt favoritscenario.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Mophie har släppt en batteriladdare som är helt dedikerad till Apples enheter och med denna i packningen på nästa tältresa kan du ladda allt.

Våren börjar titta fram och trots att tekniksläppen har varit få hittills under 2021 så har vi hunnit med en hel del.

Om du är nyfiken på att pröva om gräset är grönare på andra sidan så erbjuder Samsung nu ett sätt att pröva Android i din iPhone.

Dummy-enheter kan vara en indikation på vad vi kommer att få se från Apple och om detta stämmer verkar det som att iPad Mini endast får en intern uppdatering.

Då var det äntligen torsdag och idag har gänget drabbats av förkylningar och är inte i sitt piggaste utförande.

Flera rykten har pekat mot att Apple kan släppa årets iPad Pro i mitten av april och eventuellt kan detta betyda nästa tisdag.