Apple förlänger gratisperioden för Apple TV+

Alla som köpte en produkt från Apple mellan november-januari och tecknade upp sig på ett års gratis Apple TV+ kommer nu att få prövotiden förlängd.

För de som köpte en Apple-produkt i slutet av förra året och fick med ett gratis år av Apple TV+ kommer här lite goda nyheter. Apple förlänger prövotiden till sista februari för alla som tecknade upp sig mellan första november och sista januari 2019. För de som betalar för streamingtjänsten ser dessutom Apple till att de får samma belopp upp till tre månader mellan december-februari att handla för i App Store eller iTunes. Apple kommer att mejla alla alla berörda med detaljer under kommande dagar.

Via: 9to5mac

Kommentarer
1 svar

M. Night Shyamalans psykologiska thrillerserie Servant släpptes i november förra året till Apple TV+ och snart är säsong två här.

Apple fortsätter att göra sin streamingtjänst Apple TV+ tillgänglig på fler plattformar och nu hittar den snart in i våra spelkonsoler.

Det är många som i skrivande stund har beta-versionen av iOS 14 på sin mobiltelefon och i den här guiden går vi igenom hur man får in sin säkerhetskopia på sin nya iPhone.

Då var det dags för ännu ett avsnitt av Macradion och denna vecka är det iPad och iPhone på schemat.

Tom’s Guide testar batteritiden på både iPhone 12 och iPhone 12 Pro och bekräftar det vi redan vet om 5G - att det drar ström.

iPhone 12 Pro Max är större och bättre men batteritiden verkar bli detsamma som föregångaren.