Apple förlänger gratisperioden för Apple TV+

Alla som köpte en produkt från Apple mellan november-januari och tecknade upp sig på ett års gratis Apple TV+ kommer nu att få prövotiden förlängd.

För de som köpte en Apple-produkt i slutet av förra året och fick med ett gratis år av Apple TV+ kommer här lite goda nyheter. Apple förlänger prövotiden till sista februari för alla som tecknade upp sig mellan första november och sista januari 2019. För de som betalar för streamingtjänsten ser dessutom Apple till att de får samma belopp upp till tre månader mellan december-februari att handla för i App Store eller iTunes. Apple kommer att mejla alla alla berörda med detaljer under kommande dagar.

Via: 9to5mac

Kommentarer
4 svar

Hur skönt är det inte att få lyssna på en film, favoritpodd eller musik precis innan man somnar? Apple har en lösning så vi inte behöver oroa oss för att ens enhet ska fortsätta spela hela natten.

Att köpa saker på internet och få det hemlevererat är guld värt i dessa Corona-tider men vissa bolag har halkat efter en aning.

The Verge släppte idag bilder på vad de påstår är Sonos kommande högtalare som förväntas visas upp inom kort.

Äntligen dagen före helg och det betyder att det finns ett rykande färskt avsnitt av Macradion.

Kan en ny Apple Pencil vara på gång med en uppdatering av iPad Pro? Det försöker åtminstone den här källan antyda.

Även om Apple alldeles nyligen presenterade en ny version av MagSafe med iPhone 12-serien så verkar det som att ännu en variant kan vara på gång.