Snart kanske vi kan stänga av rutan som barnen hatar i Netflix

Netflix är en fantastisk tjänst med en gedigen katalog och en perfekt barnvakt men det finns en sak som är lite störande.

Om barnen inte riktigt är uppe i ålder och har fått ansvar att manövrera fjärrkontrollen hemma så har säkert många föräldrar hört dem skrika efter ett tag. Detta då Netflix pausar materialet som visas upp och ställer frågan om vi fortfarande tittar. Nu rapporterar flera användare av tjänsten att de har fått möjligheten att stänga av denna funktion. Det verkar handla om ett begränsat antal användare som har tillgång till det men förhoppningsvis rullas funktionen inom kort ut till alla.

Källa Twitter

Skriven av Marcus Attefors

Det har länge ryktats om att Apple planerar att lansera AirPods 3 med en helt ny design men i Kina finns de redan.

AirTag ser ut att sälja som smör då leveransdatumen bara flyttas fram hela tiden och nu har en person hittat en hemlig utvecklarmeny.

Ännu en ny vecka och ännu en ny torsdag - vilket betyder ett nytt avsnitt av Macradion. Veckans avsnitt innehåller allt från teknikstrul till tankar om nya Apple TV.

AirTags har varit på tapeten länge och många var säker på att de skulle ha släppts förra året. Nu visar sig att även förpackningarna skvallrar för just detta.

Appar är något som inte är speciellt dyrt men nu kommer det bli lite billigare att shoppa loss i App Store för oss i Sverige.

Flera hundra fans av både Fortnite och Apple lyckades störa första dagen i rättegången med hjälp av ett telefonnummer.