Apple bjuder på AR i sin inbjudan till eventet

Apple har återigen en liten överraskning i form av AR till sin inbjudan. Länk till sekvensen hittar ni här och det krävs en iPhone eller iPad.

Vi på redaktionen har redan börjat spekulera i vad Apples inbjudan gömmer för hemligheter och referensen Speed tror vi handlar om chippet A14 och 5G. Ringarna kan handla om kommande AirTags eller ljudvågor från AirPods Studio eller HomePod Mini. Lämna gärna en kommentar om vad ni tror Apple döljer i sin inbjudan.

pic
Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Något som inte känns så hemlighetsfullt numera är att Apple bjuder på lite AR i samband med sina inbjudningar. På Apples hemsida kan man klicka på den officiella inbjudan med sin iPhone eller iPad för att få ett mysigt litet AR-skådespel med det officiella datumet för eventet.

Kommentarer
1 svar

Mophie har släppt en batteriladdare som är helt dedikerad till Apples enheter och med denna i packningen på nästa tältresa kan du ladda allt.

Våren börjar titta fram och trots att tekniksläppen har varit få hittills under 2021 så har vi hunnit med en hel del.

Om du är nyfiken på att pröva om gräset är grönare på andra sidan så erbjuder Samsung nu ett sätt att pröva Android i din iPhone.

Dummy-enheter kan vara en indikation på vad vi kommer att få se från Apple och om detta stämmer verkar det som att iPad Mini endast får en intern uppdatering.

Då var det äntligen torsdag och idag har gänget drabbats av förkylningar och är inte i sitt piggaste utförande.

Flera rykten har pekat mot att Apple kan släppa årets iPad Pro i mitten av april och eventuellt kan detta betyda nästa tisdag.