Twelve South lanserar SuitCase

Twelve South visar idag upp en ny väska som faktiskt ser ut att vara rätt praktisk till våra MacBook-datorer.

SuitCase finns tillgänglig till MacBook Pro 13", MacBook Pro 16" och MacBook Air. Väskan som inte bara skyddar vår dator och gör det enklare att bära med sig den har även plats för laddare, powerbanks eller vad man nu skulle behöva ha med sig. När väskan öppnas upp så sitter MacBooken fortfarande kvar och vi behöver aldrig ta ur den ur väskan vilket ser väldigt smidigt ut.

Den skall även klara lite regnstänk och prislappen för 13"-väskan ligger på 799 kronor och väskan till MacBook Pro 16" ligger på 899 kronor.

Källa: Twelve South

Skriven av Marcus Attefors

Batteristorlekarna har läckt ut för iPhone 12 Mini och iPhone 12 vilket kan vara anledningen till att vi ser tidiga testresultat som är lite sämre än väntat i olika benchmarks.

Apple presenterade äntligen iPhone 12 förra veckan och den kom med en del förbättringar mot iPhone 11 och veckans quiz ska testa vad ni minns om Apples senaste smartphone.

Det finns flera sätt att sälja din gamla iPhone både privat eller till ett företag. Vi har tagit reda på vad vi får betalt på respektive ställe.

Äntligen var den här! iPhone 12 lanserades med dunder och brak och en salongsberusad Dennis försökte förklara hur folket använder sina smarta högtalare i Macradion som handlade helt om eventet.

Den som har gått och väntat på iPad Air kommer nu äntligen att kunna förbeställa sitt exemplar hos Apple med ett leveransdatum.

Nu går iPhone 12 och iPhone 12 Pro att förboka. Vi har gått igenom alla operatörernas erbjudande och visar här hur du köper en ny iPhone billigast med abonnemang.