Användare börjar få tillgång till 4K-material i YouTube på Apple TV

Vi är många som går och väntar på att kunna titta på Macradions recensioner i 4K på YouTube på vår Apple TV och nu verkar stödet äntligen vara på väg.

Flera användare på Reddit har rapporterat att de nu kan välja 4K i YouTube-appen på sin Apple TV 4K. Det är både personer som har den publika betan av tvOS och de som har den vanliga versionen som kan avnjuta material i 4K. Den gemensamma nämnaren verkar vara att appen skall ha versionsnummer 2.05.01.00. Det verkar dock som att inte alla användare har fått tillgång till 4K riktigt än så uppdateringen rullas förmodligen ut i omgångar.

Oavsett vad så ser det ut som att väntan äntligen är över och detta har varit efterfrågat sedan Apple lanserade Apple TV 4K den 22 september 2017.

Tips: Om du är en av de lyckliga så kan du nu titta på vår recension av Apple Watch SE och Apple Watch Series 6 i 4K på din Apple TV 4K:

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: Reddit

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
8 svar

M. Night Shyamalans psykologiska thrillerserie Servant släpptes i november förra året till Apple TV+ och snart är säsong två här.

Apple fortsätter att göra sin streamingtjänst Apple TV+ tillgänglig på fler plattformar och nu hittar den snart in i våra spelkonsoler.

Det är många som i skrivande stund har beta-versionen av iOS 14 på sin mobiltelefon och i den här guiden går vi igenom hur man får in sin säkerhetskopia på sin nya iPhone.

Då var det dags för ännu ett avsnitt av Macradion och denna vecka är det iPad och iPhone på schemat.

Tom’s Guide testar batteritiden på både iPhone 12 och iPhone 12 Pro och bekräftar det vi redan vet om 5G - att det drar ström.

iPhone 12 Pro Max är större och bättre men batteritiden verkar bli detsamma som föregångaren.