Telenor lanserar ny TV-tjänst utan krav på tv-box

Saknar du linjär-TV på din Apple TV så kan det vara värt att spana in Telenors senaste satsning där vi kan få upp till 46 kanaler som går att titta på direkt på vår Apple TV.

Telenor meddelar idag via ett pressmeddelande att de idag lanserar kompletta TV-paket som inte kräver en tv-box. Det kommer lanseras tre olika tjänster och först har vi Stream Bas som innehåller 16 baskanaler och priset ligger på 149 kronor per månad. Stream Stor innehåller 46 kanaler och 11 playbibliotek och man får även välja till HBO Nordic eller Viaplay, priset ligger på 299 kronor per månad.

Telenor lanserar även Stream Dokumentär & Fakta och Stream Film & Serier som temapaket och dessa kostar 49 kronor i månaden styck. Det som är lite tråkigt är att Stream Bas och Stream Stor enbart är tillgängligt för Telenors mobil- och bredbandskunder medans de två temapaketen är tillgängliga för alla. Tjänsten lanseras idag och en app finns även tillgänglig på vår iPhone, iPad och Apple TV.

Källa: Telenor

Skriven av Marcus Attefors

M. Night Shyamalans psykologiska thrillerserie Servant släpptes i november förra året till Apple TV+ och snart är säsong två här.

Apple fortsätter att göra sin streamingtjänst Apple TV+ tillgänglig på fler plattformar och nu hittar den snart in i våra spelkonsoler.

Det är många som i skrivande stund har beta-versionen av iOS 14 på sin mobiltelefon och i den här guiden går vi igenom hur man får in sin säkerhetskopia på sin nya iPhone.

Då var det dags för ännu ett avsnitt av Macradion och denna vecka är det iPad och iPhone på schemat.

Tom’s Guide testar batteritiden på både iPhone 12 och iPhone 12 Pro och bekräftar det vi redan vet om 5G - att det drar ström.

iPhone 12 Pro Max är större och bättre men batteritiden verkar bli detsamma som föregångaren.