Telenor lanserar ny TV-tjänst utan krav på tv-box

Saknar du linjär-TV på din Apple TV så kan det vara värt att spana in Telenors senaste satsning där vi kan få upp till 46 kanaler som går att titta på direkt på vår Apple TV.

Telenor meddelar idag via ett pressmeddelande att de idag lanserar kompletta TV-paket som inte kräver en tv-box. Det kommer lanseras tre olika tjänster och först har vi Stream Bas som innehåller 16 baskanaler och priset ligger på 149 kronor per månad. Stream Stor innehåller 46 kanaler och 11 playbibliotek och man får även välja till HBO Nordic eller Viaplay, priset ligger på 299 kronor per månad.

Telenor lanserar även Stream Dokumentär & Fakta och Stream Film & Serier som temapaket och dessa kostar 49 kronor i månaden styck. Det som är lite tråkigt är att Stream Bas och Stream Stor enbart är tillgängligt för Telenors mobil- och bredbandskunder medans de två temapaketen är tillgängliga för alla. Tjänsten lanseras idag och en app finns även tillgänglig på vår iPhone, iPad och Apple TV.

Källa: Telenor

Skriven av Marcus Attefors

Det har länge ryktats om att Apple planerar att lansera AirPods 3 med en helt ny design men i Kina finns de redan.

AirTag ser ut att sälja som smör då leveransdatumen bara flyttas fram hela tiden och nu har en person hittat en hemlig utvecklarmeny.

Ännu en ny vecka och ännu en ny torsdag - vilket betyder ett nytt avsnitt av Macradion. Veckans avsnitt innehåller allt från teknikstrul till tankar om nya Apple TV.

AirTags har varit på tapeten länge och många var säker på att de skulle ha släppts förra året. Nu visar sig att även förpackningarna skvallrar för just detta.

Appar är något som inte är speciellt dyrt men nu kommer det bli lite billigare att shoppa loss i App Store för oss i Sverige.

Flera hundra fans av både Fortnite och Apple lyckades störa första dagen i rättegången med hjälp av ett telefonnummer.