Apples TV-app kommer till fler plattformar

Om du har velat kunna hyra film eller titta på film på Apple TV+ på din Xbox så ser det ut som att det blir verklighet snart.

Apple ser ut att fortsätta expandera sin streamingtjänst Apple TV+ till fler plattformar och nästa man till rakning är Microsoft med sin Xbox One. Som ni kan se i tweeten nedan så har vissa utvalda användare fått tillgång till appen Apple TV på sin Xbox One. Sidan 9To5Mac skriver även att en av deras källor meddelar att en app även kommer att komma till PlayStation. Källan säger även att Apple arbetar på att vi skall kunna styra våra HomeKit-kompatibla tillbehör direkt i Apple TV-appen i framtiden.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via 9To5Mac

M. Night Shyamalans psykologiska thrillerserie Servant släpptes i november förra året till Apple TV+ och snart är säsong två här.

Apple fortsätter att göra sin streamingtjänst Apple TV+ tillgänglig på fler plattformar och nu hittar den snart in i våra spelkonsoler.

Det är många som i skrivande stund har beta-versionen av iOS 14 på sin mobiltelefon och i den här guiden går vi igenom hur man får in sin säkerhetskopia på sin nya iPhone.

Då var det dags för ännu ett avsnitt av Macradion och denna vecka är det iPad och iPhone på schemat.

Tom’s Guide testar batteritiden på både iPhone 12 och iPhone 12 Pro och bekräftar det vi redan vet om 5G - att det drar ström.

iPhone 12 Pro Max är större och bättre men batteritiden verkar bli detsamma som föregångaren.