Apples TV-app kommer till fler plattformar

Om du har velat kunna hyra film eller titta på film på Apple TV+ på din Xbox så ser det ut som att det blir verklighet snart.

Apple ser ut att fortsätta expandera sin streamingtjänst Apple TV+ till fler plattformar och nästa man till rakning är Microsoft med sin Xbox One. Som ni kan se i tweeten nedan så har vissa utvalda användare fått tillgång till appen Apple TV på sin Xbox One. Sidan 9To5Mac skriver även att en av deras källor meddelar att en app även kommer att komma till PlayStation. Källan säger även att Apple arbetar på att vi skall kunna styra våra HomeKit-kompatibla tillbehör direkt i Apple TV-appen i framtiden.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via 9To5Mac

Apples julerbjudande sträcker sig från idag till måndag och vid köpet av en utvald produkt får man presentkort att använda i Apple Store.

Apple ger inte upp hoppet på Touch Bar som har gett mixade känslor sedan det introducerades för fyra år sedan. Senaste patentet visar ett sätt att få bukt på ett av dess bekymmer åtminstone.

Om du har letat efter en adapter som stödjer två externa skärmar med 4K och 60Hz genom USB-C så är den äntligen här.

Adaptivt ljus i HomeKit ökar tillgängligheten med Aqara som nu går in i beta med funktionen och låter kunder testa på det i Kina.

Är du ute efter lite smarta högtalare med AirPlay 2-stöd så kan du från och med idag spara lite pengar om du köper Sonos.

Då var det dags för ett nytt avsnitt av Macradion och denna gång går vi igenom sjukhusbelysning och de nya M1-datorerna.