Sonos och Disney+ ingår samarbete

Disney+ har äntligen kommit till vårt avlånga land och nu inleder dem ett samarbete med Sonos.

Inför lanseringen av säsong två av Mandalorian som går av stapeln den 30 oktober så kommer alla som köper en Sonos Arc eller en Sonos Beam få sex månaders fri tillgång till Disney+. Kampanjen kommer att vara aktiv mellan den 1-31 oktober 2020 för kunder som köper en Arc, Beam eller ett utvalt högtalarpaket på Sonos.com. Pete Pedersen, VP Marketing & Communiications på Sonos säger:

“Vårt mål är att göra det enklare för människor att njuta av sin favoritmusik och att kunna streama video i bättre ljudkvalité. Vi samarbetar med Disney för att ge fansen en ännu större upplevelse av en serie som redan är känd för sitt fantastiska ljud”

Ludwig Göransson som är kompositör för The Mandalorian kommer även lansera en personligt kurerad station på den relativt nystartade radiotjänsten Sonos Radio. Där kommer vi få lyssna på låtar som inspirerar honom själv och även soundtracket till den andra säsongen av The Mandalorian.

Köp din Sonos Arc eller Sonos Beam här.

Missa inte vår recension av Sonos Arc:

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Amazon har äntligen öppnat sina dörrar i Sverige och vi passar på att ge intresserade en liten inblick i hur allt startade för Amazon.

iPhone 12 och iPhone 12 Pro är äntligen här med en helt ny design och en bättre insida, nu skall vi se om de var värda väntan.

Giganternas gigant har nu gjort intåg i Sverige och Amazon.se är nu igång lagom till Black Friday.

I det senaste ryktena påstår den här tidningen veta både vad chippen heter och vilka Mac-datorer de kommer att sitta i.

Bose Frames Tempo är de snabba brillorna som är här för din löprunda eller cykeltur men frågan är om de är värt det.

Hörlurar är en djungel utan dess like och att välja rätt hörlurar är ganska svårt. Idag skall vi ta en titt på Sonys senaste skapelse Sonys WH-1000XM4.