Ytterligare tecken på att namnet iPhone 12 Mini stämmer

Namnet "iPhone 12 Mini" dök upp för första gången förra veckan och nu verkar det som att det faktiskt blir det officiella namnet på Apples minsta iPhone 12-modell.

Twitter-profilen @DuanRui har tidigare läckt en bild på snabbguiden för iPad Air som avslöjade dess nya utseende innan Apple lanserade den. Under dagen lade @DuanRui ut en ny bild på Twitter med påstådda EAN-etiketter till officiella skal från Apple. På etiketterna går det att läsa namnet för de olika modellerna som skalen ska passa till. Skalen är Apples klassiska silikon-skal i färgen svart och det verkar bli tre storlekar för fyra olika iPhone 12-modeller.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Först är det minstingen med 5.4 tums skärm som enligt etiketten alltså heter iPhone 12 Mini. iPhone 12 och iPhone 12 Pro verkar få samma yttre då skalet på bilden beskrivs kompatibelt med båda modellerna som sägs ha en skärm på 6.1 tum. Slutligen är det skalet för bjässen iPhone 12 Pro Max som väntas komma i storleken 6.7 tum.

Via: 9to5mac

Kommentarer
1 svar

Amazon har äntligen öppnat sina dörrar i Sverige och vi passar på att ge intresserade en liten inblick i hur allt startade för Amazon.

iPhone 12 och iPhone 12 Pro är äntligen här med en helt ny design och en bättre insida, nu skall vi se om de var värda väntan.

Giganternas gigant har nu gjort intåg i Sverige och Amazon.se är nu igång lagom till Black Friday.

I det senaste ryktena påstår den här tidningen veta både vad chippen heter och vilka Mac-datorer de kommer att sitta i.

Bose Frames Tempo är de snabba brillorna som är här för din löprunda eller cykeltur men frågan är om de är värt det.

Hörlurar är en djungel utan dess like och att välja rätt hörlurar är ganska svårt. Idag skall vi ta en titt på Sonys senaste skapelse Sonys WH-1000XM4.