Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Ny bildläcka på den kommande laddkabeln till iPhone 12

Snart är det förhoppningsvis dags för Apple att visa upp nya iPhone 12-serien men tills dess kan vi njuta av en bild på den nya laddkabeln.

Ryktena har länge sagt att Apple kommer att exkludera laddare i kartongen till iPhone 12 och bara skicka med en kabel. Apple förväntas fortsätta med Lightning även i år men istället för USB-A i andra änden har de gått över till USB-C. Nu har en bild på vad som påstås vara den flätade kabeln dykt upp på nätet. Tack vare att den är flätad så är den förhoppningsvis lite mer stryktålig än tidigare kablar och att det är USB-C i andra änden är trevligt så vi kan ladda vår iPhone direkt i vår MacBook Pro.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

När Apple faktiskt tänker visa upp iPhone 12-serien vet vi ännu inte men ryktena säger att det kan bli tisdagen den 13 oktober.

Källa: Twitter

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
19 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.