Ny bildläcka på den kommande laddkabeln till iPhone 12

Snart är det förhoppningsvis dags för Apple att visa upp nya iPhone 12-serien men tills dess kan vi njuta av en bild på den nya laddkabeln.

Ryktena har länge sagt att Apple kommer att exkludera laddare i kartongen till iPhone 12 och bara skicka med en kabel. Apple förväntas fortsätta med Lightning även i år men istället för USB-A i andra änden har de gått över till USB-C. Nu har en bild på vad som påstås vara den flätade kabeln dykt upp på nätet. Tack vare att den är flätad så är den förhoppningsvis lite mer stryktålig än tidigare kablar och att det är USB-C i andra änden är trevligt så vi kan ladda vår iPhone direkt i vår MacBook Pro.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

När Apple faktiskt tänker visa upp iPhone 12-serien vet vi ännu inte men ryktena säger att det kan bli tisdagen den 13 oktober.

Källa: Twitter

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
19 svar

Drömmer du om Philips Ambilight men valt fel TV eller har svårt att separeras från din gamla trotjänare? Nu har Philips löst problemet med Hue Gradient Lightstrip så att du kan få synkande ljus från vilken enhet som helst. Vi tar en titt och ser vad den levererar.

För dem som ogillar den välkända stammen på AirPods kan kanske glädjas av att det ryktas om att Apple jobbar på en design utan den.

För er som har märkt att Måndagsquizet uteblev idag försöker vi plåstra såren lite med en demonstration av Apples första dator.

Den här veckan recenserade vi den efterlängtade iPad Air och packade upp höstens första leverans av iPhone 12.

Skippar du årets iPhone men vill kunna njuta av de nya bakgrundsbilderna så finns de att ladda ner här.

De som är rädda om sina skal gör rätt i att ta av dem innan de laddar med MagSafe om de vill undvika att märka dom med en cirkel runt loggan.