Ny bildläcka på den kommande laddkabeln till iPhone 12

Snart är det förhoppningsvis dags för Apple att visa upp nya iPhone 12-serien men tills dess kan vi njuta av en bild på den nya laddkabeln.

Ryktena har länge sagt att Apple kommer att exkludera laddare i kartongen till iPhone 12 och bara skicka med en kabel. Apple förväntas fortsätta med Lightning även i år men istället för USB-A i andra änden har de gått över till USB-C. Nu har en bild på vad som påstås vara den flätade kabeln dykt upp på nätet. Tack vare att den är flätad så är den förhoppningsvis lite mer stryktålig än tidigare kablar och att det är USB-C i andra änden är trevligt så vi kan ladda vår iPhone direkt i vår MacBook Pro.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

När Apple faktiskt tänker visa upp iPhone 12-serien vet vi ännu inte men ryktena säger att det kan bli tisdagen den 13 oktober.

Källa: Twitter

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
19 svar

Amazon har äntligen öppnat sina dörrar i Sverige och vi passar på att ge intresserade en liten inblick i hur allt startade för Amazon.

iPhone 12 och iPhone 12 Pro är äntligen här med en helt ny design och en bättre insida, nu skall vi se om de var värda väntan.

Giganternas gigant har nu gjort intåg i Sverige och Amazon.se är nu igång lagom till Black Friday.

I det senaste ryktena påstår den här tidningen veta både vad chippen heter och vilka Mac-datorer de kommer att sitta i.

Bose Frames Tempo är de snabba brillorna som är här för din löprunda eller cykeltur men frågan är om de är värt det.

Hörlurar är en djungel utan dess like och att välja rätt hörlurar är ganska svårt. Idag skall vi ta en titt på Sonys senaste skapelse Sonys WH-1000XM4.