Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Among Us - spelet från 2018 är nu ett av de hetaste

Spelet har slagit PUBG på Steam och trendar på Twitter. Among Us är både rättvist och orättvist när man som grupp bestämmer vem som får stanna på rymdskeppet.

Vem är bedragaren?
Handlingen till "Among Us" är lika enkelt som det är kul. I klassisk Cluedo-manér är ni en grupp spelare på ett rymdskepp som ska se till att lösa flera uppdrag. Men en av er blir bedragaren som endast är där för att sabotera och mörda övriga medlemmar i besättningen. Under spelandet går det endast kommunicera när det är dags att bestämma vem som är bedragaren ombord. När gruppen är eniga kastas den framröstade ut i rymden.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Spelet släpptes egentligen sommaren 2018 men har nyligen tagit fart och blivit omåttligt populärt. Spelet hade förra veckan över 400,000 spelare samtidigt på Steam och slog till och med PUBG. "Among Us" finns att ladda ner till PC, iOS/iPadOS och Android. Utvecklarna Innersloth har utlovat en kommande uppföljare alldeles nyligen.

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.