Among Us - spelet från 2018 är nu ett av de hetaste

Spelet har slagit PUBG på Steam och trendar på Twitter. Among Us är både rättvist och orättvist när man som grupp bestämmer vem som får stanna på rymdskeppet.

Vem är bedragaren?
Handlingen till "Among Us" är lika enkelt som det är kul. I klassisk Cluedo-manér är ni en grupp spelare på ett rymdskepp som ska se till att lösa flera uppdrag. Men en av er blir bedragaren som endast är där för att sabotera och mörda övriga medlemmar i besättningen. Under spelandet går det endast kommunicera när det är dags att bestämma vem som är bedragaren ombord. När gruppen är eniga kastas den framröstade ut i rymden.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Spelet släpptes egentligen sommaren 2018 men har nyligen tagit fart och blivit omåttligt populärt. Spelet hade förra veckan över 400,000 spelare samtidigt på Steam och slog till och med PUBG. "Among Us" finns att ladda ner till PC, iOS/iPadOS och Android. Utvecklarna Innersloth har utlovat en kommande uppföljare alldeles nyligen.

Kommentarer
1 svar

Amazon har äntligen öppnat sina dörrar i Sverige och vi passar på att ge intresserade en liten inblick i hur allt startade för Amazon.

iPhone 12 och iPhone 12 Pro är äntligen här med en helt ny design och en bättre insida, nu skall vi se om de var värda väntan.

Giganternas gigant har nu gjort intåg i Sverige och Amazon.se är nu igång lagom till Black Friday.

I det senaste ryktena påstår den här tidningen veta både vad chippen heter och vilka Mac-datorer de kommer att sitta i.

Bose Frames Tempo är de snabba brillorna som är här för din löprunda eller cykeltur men frågan är om de är värt det.

Hörlurar är en djungel utan dess like och att välja rätt hörlurar är ganska svårt. Idag skall vi ta en titt på Sonys senaste skapelse Sonys WH-1000XM4.