Microsoft hintar om att vi snart kan spela Xbox på iPhone

Det är inte xCloud men det får duga tills Apple släpper på reglerna. ”Remote Play” är fortfarande tillåtet för appar i App Store och snart släpper Microsoft sin version.

Playstation har länge haft sin PS4 Remote Play-app till iOS men Microsofts svar har inte synts till. Medans vi tidigare rapporterat om att App Stores regler hindrar ”Molnspel” så som Google Stadia och Microsoft xCloud på Apples iOS-baserade enheter, så ska Microsoft ge oss ett sätt att spela våra Xbox-spel på iPhone. I ett uttalande till The Verge avslöjas det att Apple just nu går igenom Microsofts app för godkännande.

Via: 9to5mac

Kommentarer
1 svar

Amazon har äntligen öppnat sina dörrar i Sverige och vi passar på att ge intresserade en liten inblick i hur allt startade för Amazon.

iPhone 12 och iPhone 12 Pro är äntligen här med en helt ny design och en bättre insida, nu skall vi se om de var värda väntan.

Giganternas gigant har nu gjort intåg i Sverige och Amazon.se är nu igång lagom till Black Friday.

I det senaste ryktena påstår den här tidningen veta både vad chippen heter och vilka Mac-datorer de kommer att sitta i.

Bose Frames Tempo är de snabba brillorna som är här för din löprunda eller cykeltur men frågan är om de är värt det.

Hörlurar är en djungel utan dess like och att välja rätt hörlurar är ganska svårt. Idag skall vi ta en titt på Sonys senaste skapelse Sonys WH-1000XM4.