Microsoft hintar om att vi snart kan spela Xbox på iPhone

Det är inte xCloud men det får duga tills Apple släpper på reglerna. ”Remote Play” är fortfarande tillåtet för appar i App Store och snart släpper Microsoft sin version.

Playstation har länge haft sin PS4 Remote Play-app till iOS men Microsofts svar har inte synts till. Medans vi tidigare rapporterat om att App Stores regler hindrar ”Molnspel” så som Google Stadia och Microsoft xCloud på Apples iOS-baserade enheter, så ska Microsoft ge oss ett sätt att spela våra Xbox-spel på iPhone. I ett uttalande till The Verge avslöjas det att Apple just nu går igenom Microsofts app för godkännande.

Via: 9to5mac

Kommentarer
1 svar

För dem som ogillar den välkända stammen på AirPods kan kanske glädjas av att det ryktas om att Apple jobbar på en design utan den.

För er som har märkt att Måndagsquizet uteblev idag försöker vi plåstra såren lite med en demonstration av Apples första dator.

Den här veckan recenserade vi den efterlängtade iPad Air och packade upp höstens första leverans av iPhone 12.

Skippar du årets iPhone men vill kunna njuta av de nya bakgrundsbilderna så finns de att ladda ner här.

De som är rädda om sina skal gör rätt i att ta av dem innan de laddar med MagSafe om de vill undvika att märka dom med en cirkel runt loggan.

Falltester är sällan särskilt pålitliga eller motiverade men ändå tittar man i förhoppning om att ens blivande telefon ska klara sig bäst.