Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Mophie lanserar tre nya laddlösningar till våra Apple-prylar

Mophie fortsätter pumpa ut produkter till våra Apple-produkter så vi aldrig skall behöva ha ett tomt batteri.

Mophie 3-i-1 trådlöst laddningställ

Först ut har vi laddningshubben som kan ladda vår iPhone, AirPods och Apple Watch samtidigt med upp till 7,5W trådlöst. Laddaren klarar mobilskal som är upp till 3 mm tjockt och vår iPhone kan laddas stående eller i liggande läge. Laddaren till Apple Watch är placerad så vi kan ta del av sängbordsläget så vi enkelt kan se vad klockan är om 3-i-1-laddaren är placerad på till exempel nattduksbordet. Mophie skriver i sitt pressmeddelande:

Idag förväntar sig många snabb och enkel laddning, och den nya produktserien från mophie går ett steg ytterligare och erbjuder Apple-kunder tre olika laddningslösningar inklusive en allt-i-ett-lösning som passar för människor på språng, säger Gavin Slevin, vd, ZAGG International.

2-in-1 wireless charging stand

Samma koncept här och vi kan totalt ladda tre enheter och få en effekt på upp till 7,5W. Vår iPhone och Apple Watch laddas trådlöst och en enhet till kan kopplas in via USB-A om så önskas. Även denna laddare har möjlighet att ladda iPhone stående eller liggande och vår Apple Watch är i rätt vinkel så vi kan använda sängbordsläget.

Powerstation all-in-one

Vad vore ett nytt produktsläpp utan en ny powerbank? Med mophie powerstation kan vi ladda upp till fyra enheter samtidigt. Powerbanken har en trådlös laddningsyta, en laddare till Apple Watch, en 18W USB-C PD-port samt en USB-A-port. Den har ett inbyggt batteri på 8 000 mAh och och själva laddaren kan sedan laddas upp med 18W via sin USB-C PD-port. Den trådlösa laddningen är på 5W till iPhone, AirPods eller AirPods Pro och ansluter vi en USB-C till Lightningkabel till vår iPhone och powerbanken kan vi få ut 18W.

Priser

Samtliga produkter kommer att gå att köpa från och med idag på Apples hemsida, i Apples butiker och på ZAGG.com och priserna är:

  • Mophie 3-i-1 trådlöst laddningställ kostar 1 490 kronor

  • 2-in-1 wireless charging stand kostar 1 095 kronor

  • Powerstation all-in-one kostar 1 490 kronor

Läs mer direkt hos mophie

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.