Mophie lanserar tre nya laddlösningar till våra Apple-prylar

Mophie fortsätter pumpa ut produkter till våra Apple-produkter så vi aldrig skall behöva ha ett tomt batteri.

Mophie 3-i-1 trådlöst laddningställ

Först ut har vi laddningshubben som kan ladda vår iPhone, AirPods och Apple Watch samtidigt med upp till 7,5W trådlöst. Laddaren klarar mobilskal som är upp till 3 mm tjockt och vår iPhone kan laddas stående eller i liggande läge. Laddaren till Apple Watch är placerad så vi kan ta del av sängbordsläget så vi enkelt kan se vad klockan är om 3-i-1-laddaren är placerad på till exempel nattduksbordet. Mophie skriver i sitt pressmeddelande:

Idag förväntar sig många snabb och enkel laddning, och den nya produktserien från mophie går ett steg ytterligare och erbjuder Apple-kunder tre olika laddningslösningar inklusive en allt-i-ett-lösning som passar för människor på språng, säger Gavin Slevin, vd, ZAGG International.

2-in-1 wireless charging stand

Samma koncept här och vi kan totalt ladda tre enheter och få en effekt på upp till 7,5W. Vår iPhone och Apple Watch laddas trådlöst och en enhet till kan kopplas in via USB-A om så önskas. Även denna laddare har möjlighet att ladda iPhone stående eller liggande och vår Apple Watch är i rätt vinkel så vi kan använda sängbordsläget.

Powerstation all-in-one

Vad vore ett nytt produktsläpp utan en ny powerbank? Med mophie powerstation kan vi ladda upp till fyra enheter samtidigt. Powerbanken har en trådlös laddningsyta, en laddare till Apple Watch, en 18W USB-C PD-port samt en USB-A-port. Den har ett inbyggt batteri på 8 000 mAh och och själva laddaren kan sedan laddas upp med 18W via sin USB-C PD-port. Den trådlösa laddningen är på 5W till iPhone, AirPods eller AirPods Pro och ansluter vi en USB-C till Lightningkabel till vår iPhone och powerbanken kan vi få ut 18W.

Priser

Samtliga produkter kommer att gå att köpa från och med idag på Apples hemsida, i Apples butiker och på ZAGG.com och priserna är:

  • Mophie 3-i-1 trådlöst laddningställ kostar 1 490 kronor

  • 2-in-1 wireless charging stand kostar 1 095 kronor

  • Powerstation all-in-one kostar 1 490 kronor

Läs mer direkt hos mophie

Skriven av Marcus Attefors

Amazon har äntligen öppnat sina dörrar i Sverige och vi passar på att ge intresserade en liten inblick i hur allt startade för Amazon.

iPhone 12 och iPhone 12 Pro är äntligen här med en helt ny design och en bättre insida, nu skall vi se om de var värda väntan.

Giganternas gigant har nu gjort intåg i Sverige och Amazon.se är nu igång lagom till Black Friday.

I det senaste ryktena påstår den här tidningen veta både vad chippen heter och vilka Mac-datorer de kommer att sitta i.

Bose Frames Tempo är de snabba brillorna som är här för din löprunda eller cykeltur men frågan är om de är värt det.

Hörlurar är en djungel utan dess like och att välja rätt hörlurar är ganska svårt. Idag skall vi ta en titt på Sonys senaste skapelse Sonys WH-1000XM4.