Mophie lanserar tre nya laddlösningar till våra Apple-prylar

Mophie fortsätter pumpa ut produkter till våra Apple-produkter så vi aldrig skall behöva ha ett tomt batteri.

Mophie 3-i-1 trådlöst laddningställ

Först ut har vi laddningshubben som kan ladda vår iPhone, AirPods och Apple Watch samtidigt med upp till 7,5W trådlöst. Laddaren klarar mobilskal som är upp till 3 mm tjockt och vår iPhone kan laddas stående eller i liggande läge. Laddaren till Apple Watch är placerad så vi kan ta del av sängbordsläget så vi enkelt kan se vad klockan är om 3-i-1-laddaren är placerad på till exempel nattduksbordet. Mophie skriver i sitt pressmeddelande:

Idag förväntar sig många snabb och enkel laddning, och den nya produktserien från mophie går ett steg ytterligare och erbjuder Apple-kunder tre olika laddningslösningar inklusive en allt-i-ett-lösning som passar för människor på språng, säger Gavin Slevin, vd, ZAGG International.

2-in-1 wireless charging stand

Samma koncept här och vi kan totalt ladda tre enheter och få en effekt på upp till 7,5W. Vår iPhone och Apple Watch laddas trådlöst och en enhet till kan kopplas in via USB-A om så önskas. Även denna laddare har möjlighet att ladda iPhone stående eller liggande och vår Apple Watch är i rätt vinkel så vi kan använda sängbordsläget.

Powerstation all-in-one

Vad vore ett nytt produktsläpp utan en ny powerbank? Med mophie powerstation kan vi ladda upp till fyra enheter samtidigt. Powerbanken har en trådlös laddningsyta, en laddare till Apple Watch, en 18W USB-C PD-port samt en USB-A-port. Den har ett inbyggt batteri på 8 000 mAh och och själva laddaren kan sedan laddas upp med 18W via sin USB-C PD-port. Den trådlösa laddningen är på 5W till iPhone, AirPods eller AirPods Pro och ansluter vi en USB-C till Lightningkabel till vår iPhone och powerbanken kan vi få ut 18W.

Priser

Samtliga produkter kommer att gå att köpa från och med idag på Apples hemsida, i Apples butiker och på ZAGG.com och priserna är:

  • Mophie 3-i-1 trådlöst laddningställ kostar 1 490 kronor

  • 2-in-1 wireless charging stand kostar 1 095 kronor

  • Powerstation all-in-one kostar 1 490 kronor

Läs mer direkt hos mophie

Skriven av Marcus Attefors

Nearplugs är något vi sett tidigare, AirPods Pro-pluggar som ska sitta bättre än originalet - dessa går inte särskilja från originalet. De har samma vita färg, mjuk silikon, det lilla filtret i ljudgången och fäster med ett klick.

Trots att hösten är här med full kraft och vindarna utomhus är påtagliga så kanske några av er tycker om när det fläktar även inomhus på hösten.

Batteri, skärm och kamera är några av komponenterna som nu kräver auktoriserade verkstäder för att kunna bytas.

Apple har presenterat hur deras senaste kvartal har gått och precis som tidigare kvartal så går det uppåt i de flesta kategorierna.

Apples olika samlingstjänster som kallas Apple One kommer lanseras imorgon den 30 oktober.

Då var det dags för ännu ett avsnitt av Macradion och denna gång är det fortsatt fokus på de nya iPhone-modellerna.