Videoklipp bjuder på en närmare titt på nya iPad Air

Med alla nya färger som kom med iPad Air kan det vara svårt att bestämma vilken man vill ha. Nya videos från en hands-on i Kina kan dock hjälpa till med beslutet.

Apple har bjudit in den kinesiska pressen till att få känna på åttonde generations iPad och fjärde generations iPad Air. Journalisterna var inte sena med att ladda upp videos med de nya iPad-modellerna. Åttonde generationens iPad går att köpa redan idag medans iPad Air släpps under slutet av nästa månad och dessa videoklipp kan hjälpa er till ett beslut om ni ska köpa eller inte. Man kan även titta bara för att njuta av de nya färgerna.

Via: 9to5mac

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson

I det senaste ryktena påstår den här tidningen veta både vad chippen heter och vilka Mac-datorer de kommer att sitta i.

Bose Frames Tempo är de snabba brillorna som är här för din löprunda eller cykeltur men frågan är om de är värt det.

Hörlurar är en djungel utan dess like och att välja rätt hörlurar är ganska svårt. Idag skall vi ta en titt på Sonys senaste skapelse Sonys WH-1000XM4.

Om du tycker att Apple Pencil är lite för dyr så har du ett nytt alternativ från bolaget Zagg.

Drömmer du om Philips Ambilight men valt fel TV eller har svårt att separeras från din gamla trotjänare? Nu har Philips löst problemet med Hue Gradient Lightstrip så att du kan få synkande ljus från vilken enhet som helst. Vi tar en titt och ser vad den levererar.

För dem som ogillar den välkända stammen på AirPods kan kanske glädjas av att det ryktas om att Apple jobbar på en design utan den.