InvisibleShield lanserar självläkande skärmskydd till Apple Watch

Har du beställt nya Apple Watch och inte är supersugen på att få en ordentlig repa så kan InvisibleShield vara räddaren i nöden.

Skyddet heter InvisibleShield Ultra Clear+ och är utvecklat till nya Apple Watch som Apple precis har visats upp. Skyddet är gjort av en plastfilm som förutom att skydda displayen även dödar upp till 99,99 procent av de vanligaste ytbakterierna.

När skärmskyddet är applicerat så skall det ge samma känsla som klockans egna originalskärm och det kan även laga sig själv vid mindre repor tack vare Nano-Memory Technology™. Skärmskyddet passar Apple Watch Series 4,5,6 och SE och kostar 199 kronor. Det går för tillfället att köpa på Zagg.com men kommer dyka upp hos fler återförsäljare inom kort.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Attefors

AirTags saknas fortfarande och nya rykten talar för att den lilla trackern kan komma i två storlekar.

På fredag är det dags, då kommer äntligen iPhone 12 och iPhone 12 Pro och vi är många som har längtat efter dessa telefoner.

Apple Music vidareutvecklas och blåser liv i vår barndoms musikkanaler. Igår lanserade Apple sin musikkanal Apple Music TV som är en kanal i Apple TV-appen som ger oss musikvideos dygnet runt.

Batteristorlekarna har läckt ut för iPhone 12 Mini och iPhone 12 vilket kan vara anledningen till att vi ser tidiga testresultat som är lite sämre än väntat i olika benchmarks.

Apple presenterade äntligen iPhone 12 förra veckan och den kom med en del förbättringar mot iPhone 11 och veckans quiz ska testa vad ni minns om Apples senaste smartphone.

Det finns flera sätt att sälja din gamla iPhone både privat eller till ett företag. Vi har tagit reda på vad vi får betalt på respektive ställe.