InvisibleShield lanserar självläkande skärmskydd till Apple Watch

Har du beställt nya Apple Watch och inte är supersugen på att få en ordentlig repa så kan InvisibleShield vara räddaren i nöden.

Skyddet heter InvisibleShield Ultra Clear+ och är utvecklat till nya Apple Watch som Apple precis har visats upp. Skyddet är gjort av en plastfilm som förutom att skydda displayen även dödar upp till 99,99 procent av de vanligaste ytbakterierna.

När skärmskyddet är applicerat så skall det ge samma känsla som klockans egna originalskärm och det kan även laga sig själv vid mindre repor tack vare Nano-Memory Technology™. Skärmskyddet passar Apple Watch Series 4,5,6 och SE och kostar 199 kronor. Det går för tillfället att köpa på Zagg.com men kommer dyka upp hos fler återförsäljare inom kort.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Attefors

I det senaste ryktena påstår den här tidningen veta både vad chippen heter och vilka Mac-datorer de kommer att sitta i.

Bose Frames Tempo är de snabba brillorna som är här för din löprunda eller cykeltur men frågan är om de är värt det.

Hörlurar är en djungel utan dess like och att välja rätt hörlurar är ganska svårt. Idag skall vi ta en titt på Sonys senaste skapelse Sonys WH-1000XM4.

Om du tycker att Apple Pencil är lite för dyr så har du ett nytt alternativ från bolaget Zagg.

Drömmer du om Philips Ambilight men valt fel TV eller har svårt att separeras från din gamla trotjänare? Nu har Philips löst problemet med Hue Gradient Lightstrip så att du kan få synkande ljus från vilken enhet som helst. Vi tar en titt och ser vad den levererar.

För dem som ogillar den välkända stammen på AirPods kan kanske glädjas av att det ryktas om att Apple jobbar på en design utan den.