Jon Prosser släpper sina konceptbilder på Airpods Studio

Jon Prossers utlovade konceptbilder på Airpods Studio är här och han påstår sig även veta en del funktioner. Avslöjandet om hur de laddas är förhoppningsvis sant.

Lagom efter bilden på påstådda Airpods Studio bretts ut över internet så släpper Prosser sina utlovade bilder på hörlurarna. I en tweet så släppte Jon Prosser konceptbilder som påstås föreställa den autentiska versionen av Airpods Studio. I en hetsig diskussion i tråden för den gryniga bilden vi såg tidigare, avslöjas det att Prossers konceptbilder är baserade på just denna bild. Prosser ville låta bli risken att källan till materialet avslöjades genom att göra konceptbilder av fotot, något som ignorerades av Twitter-profilen Fudge.

Prosser skriver även om diverse funktioner som han menar ska komma med hörlurarna. Förutom materialet som han nämner kommer att vara läder och metall så ska kåporna fästas magnetiskt för att kunnas bytas ut mot andra alternativ. Den ska även automatiskt justera ljudet oavsett vilket håll man tar på dem och enligt Prosser verkar dessa bli det första tillbehöret från Apple som laddas med USB C.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Även en vit variant lades ut på Twitter av Fudge som ser ut att packas ner för att göras redo till försäljning.

Källa/bilder: Jon Prosser

Vi tar en titt på vad vi tror är marknadens billigaste HomeKit-kompatibla övervakningskamera från Eufy Security.

iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max. Kan detta bli namnen på höstens iPhone 12-modeller?

Logitech lanserar idag deras senaste mus MX Anywhere 3 som både är liten och enkel att ha med sig, men hur bra är den?

Väntan på en HomeKit-kompatibel dörrklocka är snart över då Netatmos kommer till Sverige den 28 september.

I tisdags höll Apple höstens första event och det lanserades både nya Apple Watches och iPads. Nu är det dags att ta reda på om ni minns vad som presenterades eller sov igenom eventet.

I veckan var det event och både klockor och nya iPads presenterades. Redan dagen efter släpptes nya versioner av operativsystemen till iPhone, Apple Watch, iPad och Apple TV. Här är veckans mest lästa!