Jon Prosser släpper sina konceptbilder på Airpods Studio

Jon Prossers utlovade konceptbilder på Airpods Studio är här och han påstår sig även veta en del funktioner. Avslöjandet om hur de laddas är förhoppningsvis sant.

Lagom efter bilden på påstådda Airpods Studio bretts ut över internet så släpper Prosser sina utlovade bilder på hörlurarna. I en tweet så släppte Jon Prosser konceptbilder som påstås föreställa den autentiska versionen av Airpods Studio. I en hetsig diskussion i tråden för den gryniga bilden vi såg tidigare, avslöjas det att Prossers konceptbilder är baserade på just denna bild. Prosser ville låta bli risken att källan till materialet avslöjades genom att göra konceptbilder av fotot, något som ignorerades av Twitter-profilen Fudge.

Prosser skriver även om diverse funktioner som han menar ska komma med hörlurarna. Förutom materialet som han nämner kommer att vara läder och metall så ska kåporna fästas magnetiskt för att kunnas bytas ut mot andra alternativ. Den ska även automatiskt justera ljudet oavsett vilket håll man tar på dem och enligt Prosser verkar dessa bli det första tillbehöret från Apple som laddas med USB C.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Även en vit variant lades ut på Twitter av Fudge som ser ut att packas ner för att göras redo till försäljning.

Källa/bilder: Jon Prosser

Kommentarer
1 svar

Drömmer du om Philips Ambilight men valt fel TV eller har svårt att separeras från din gamla trotjänare? Nu har Philips löst problemet med Hue Gradient Lightstrip så att du kan få synkande ljus från vilken enhet som helst. Vi tar en titt och ser vad den levererar.

För dem som ogillar den välkända stammen på AirPods kan kanske glädjas av att det ryktas om att Apple jobbar på en design utan den.

För er som har märkt att Måndagsquizet uteblev idag försöker vi plåstra såren lite med en demonstration av Apples första dator.

Den här veckan recenserade vi den efterlängtade iPad Air och packade upp höstens första leverans av iPhone 12.

Skippar du årets iPhone men vill kunna njuta av de nya bakgrundsbilderna så finns de att ladda ner här.

De som är rädda om sina skal gör rätt i att ta av dem innan de laddar med MagSafe om de vill undvika att märka dom med en cirkel runt loggan.