Det här är Apple Watch SE

Apple presenterade en billigare smartklocka med namnet Apple Watch SE som tar det mesta från Series 5.

Apple Watch SE tar det mesta från Series 5 men byter namn och sänker priset. Smartklockan startar på 3 195 kronor och går att köpa redan på fredag. Apple Watch SE är dubbelt så snabb som Series 3 som Apple kommer att behålla som det billigaste alternativet i Apple Watch-familjen. Apple Watch SE kommer i storlekarna 40mm och 44mm, finns både som GPS eller med E-sim. 40mm startar på priset 3 195 kronor och 44mm startar på 3 595 kronor och går att förhandsboka redan nu och släpps på fredag. Till skillnad från Series 3 kommer den med falldetektor och har samma accelerometer, gyroskop och höjdmätare som Series 6.

Apple presenterade även en familjedelning där man kan ställa in en klocka utan iPhone för barn. Där man kan kontrollera vem barnen kan ringa eller kontakta med klockan och så klart möjlighet att se vart de befinner sig.

(Artikeln uppdateras löpande)

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

Vi tar en titt på vad vi tror är marknadens billigaste HomeKit-kompatibla övervakningskamera från Eufy Security.

iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max. Kan detta bli namnen på höstens iPhone 12-modeller?

Logitech lanserar idag deras senaste mus MX Anywhere 3 som både är liten och enkel att ha med sig, men hur bra är den?

Väntan på en HomeKit-kompatibel dörrklocka är snart över då Netatmos kommer till Sverige den 28 september.

I tisdags höll Apple höstens första event och det lanserades både nya Apple Watches och iPads. Nu är det dags att ta reda på om ni minns vad som presenterades eller sov igenom eventet.

I veckan var det event och både klockor och nya iPads presenterades. Redan dagen efter släpptes nya versioner av operativsystemen till iPhone, Apple Watch, iPad och Apple TV. Här är veckans mest lästa!