Det här är Apple Watch SE

Apple presenterade en billigare smartklocka med namnet Apple Watch SE som tar det mesta från Series 5.

Apple Watch SE tar det mesta från Series 5 men byter namn och sänker priset. Smartklockan startar på 3 195 kronor och går att köpa redan på fredag. Apple Watch SE är dubbelt så snabb som Series 3 som Apple kommer att behålla som det billigaste alternativet i Apple Watch-familjen. Apple Watch SE kommer i storlekarna 40mm och 44mm, finns både som GPS eller med E-sim. 40mm startar på priset 3 195 kronor och 44mm startar på 3 595 kronor och går att förhandsboka redan nu och släpps på fredag. Till skillnad från Series 3 kommer den med falldetektor och har samma accelerometer, gyroskop och höjdmätare som Series 6.

Apple presenterade även en familjedelning där man kan ställa in en klocka utan iPhone för barn. Där man kan kontrollera vem barnen kan ringa eller kontakta med klockan och så klart möjlighet att se vart de befinner sig.

(Artikeln uppdateras löpande)

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

I veckan var det event och både klockor och nya iPads presenterades. Redan dagen efter släpptes nya versioner av operativsystemen till iPhone, Apple Watch, iPad och Apple TV. Här är veckans mest lästa!

Rumsligt ljud eller Spatial audio är en ny funktion till dina AirPods Pro tillsammans med iPhone eller iPad. Det ger ett 3D-audiovisuellt ljud som är väldigt uppslukande.

Saknar du att titta på högupplöst material på YouTube via din Apple TV 4K? Väntan är snart över då YouTube nu har bekräftat att det är på ingång.

Om du gillade de nya bakgrundsbilderna som kommer förinstallerade på nya iPad Air så kan du nu ladda ned dem.

Har du tappat kontrollen över hemskärmen på din iPhone och har sidor och åter sidor fulla med appar så har nu Apple lösningen.

Med alla nya färger som kom med iPad Air kan det vara svårt att bestämma vilken man vill ha. Nya videoklipp från en hands-on i Kina kan dock hjälpa till med beslutet.