Det här är Apple Watch Series 6

Tim möter upp oss i Apples högkvarter och börjar prata om hur han använder sin Apple Watch, sedan går han vidare och berättar om hur klockan har räddat liv och hjälpt användare i sin vardag.

Sen får vi möta några av dem som klockan har hjälpt och då får vi en glimt av hur klockan kan mäta syrehalten i blodet. Sen får vi se den! I Midnattsblått och en ny uppdaterad guldfärg. Men den kommer också i Product Red och Space Grey.

Klockan fokuserar på vårt välmående och ger oss blodsyrenivå-mätare och en ny hjärtrytm-teknik som ska kunna hjälpa oss förespå sjukdomar och fortsätta hjälpa oss med vår hälsa.

Series 6 får ett S6-chip som är 20% snabbare än föregående modell och en Always-On-Display som är 2,5x ljusare utomhus än tidigare.

Det visas också upp nya urtavlor och ett nytt armband vid namn Solo Loop - i ett helt stycke silikon . En ny tjänst som heter Finess+ ger oss en personlig tränare på armen för 9.99 dollar i månaden.

Apple Watch Series 6 går att förhandsboka redan nu och lanseras redan på fredag med ett pris på 4 495 kronor för den med GPS och 5 695 kronor för den med e-sim och GPS.

Artikeln uppdateras löpande...

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.