Det här är Apple Watch Series 6

Tim möter upp oss i Apples högkvarter och börjar prata om hur han använder sin Apple Watch, sedan går han vidare och berättar om hur klockan har räddat liv och hjälpt användare i sin vardag.

Sen får vi möta några av dem som klockan har hjälpt och då får vi en glimt av hur klockan kan mäta syrehalten i blodet. Sen får vi se den! I Midnattsblått och en ny uppdaterad guldfärg. Men den kommer också i Product Red och Space Grey.

Klockan fokuserar på vårt välmående och ger oss blodsyrenivå-mätare och en ny hjärtrytm-teknik som ska kunna hjälpa oss förespå sjukdomar och fortsätta hjälpa oss med vår hälsa.

Series 6 får ett S6-chip som är 20% snabbare än föregående modell och en Always-On-Display som är 2,5x ljusare utomhus än tidigare.

Det visas också upp nya urtavlor och ett nytt armband vid namn Solo Loop - i ett helt stycke silikon . En ny tjänst som heter Finess+ ger oss en personlig tränare på armen för 9.99 dollar i månaden.

Apple Watch Series 6 går att förhandsboka redan nu och lanseras redan på fredag med ett pris på 4 495 kronor för den med GPS och 5 695 kronor för den med e-sim och GPS.

Artikeln uppdateras löpande...

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
3 svar

Vi tar en titt på vad vi tror är marknadens billigaste HomeKit-kompatibla övervakningskamera från Eufy Security.

iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max. Kan detta bli namnen på höstens iPhone 12-modeller?

Logitech lanserar idag deras senaste mus MX Anywhere 3 som både är liten och enkel att ha med sig, men hur bra är den?

Väntan på en HomeKit-kompatibel dörrklocka är snart över då Netatmos kommer till Sverige den 28 september.

I tisdags höll Apple höstens första event och det lanserades både nya Apple Watches och iPads. Nu är det dags att ta reda på om ni minns vad som presenterades eller sov igenom eventet.

I veckan var det event och både klockor och nya iPads presenterades. Redan dagen efter släpptes nya versioner av operativsystemen till iPhone, Apple Watch, iPad och Apple TV. Här är veckans mest lästa!