Det här är Apple Watch Series 6

Tim möter upp oss i Apples högkvarter och börjar prata om hur han använder sin Apple Watch, sedan går han vidare och berättar om hur klockan har räddat liv och hjälpt användare i sin vardag.

Sen får vi möta några av dem som klockan har hjälpt och då får vi en glimt av hur klockan kan mäta syrehalten i blodet. Sen får vi se den! I Midnattsblått och en ny uppdaterad guldfärg. Men den kommer också i Product Red och Space Grey.

Klockan fokuserar på vårt välmående och ger oss blodsyrenivå-mätare och en ny hjärtrytm-teknik som ska kunna hjälpa oss förespå sjukdomar och fortsätta hjälpa oss med vår hälsa.

Series 6 får ett S6-chip som är 20% snabbare än föregående modell och en Always-On-Display som är 2,5x ljusare utomhus än tidigare.

Det visas också upp nya urtavlor och ett nytt armband vid namn Solo Loop - i ett helt stycke silikon . En ny tjänst som heter Finess+ ger oss en personlig tränare på armen för 9.99 dollar i månaden.

Apple Watch Series 6 går att förhandsboka redan nu och lanseras redan på fredag med ett pris på 4 495 kronor för den med GPS och 5 695 kronor för den med e-sim och GPS.

Artikeln uppdateras löpande...

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
3 svar

I veckan var det event och både klockor och nya iPads presenterades. Redan dagen efter släpptes nya versioner av operativsystemen till iPhone, Apple Watch, iPad och Apple TV. Här är veckans mest lästa!

Rumsligt ljud eller Spatial audio är en ny funktion till dina AirPods Pro tillsammans med iPhone eller iPad. Det ger ett 3D-audiovisuellt ljud som är väldigt uppslukande.

Saknar du att titta på högupplöst material på YouTube via din Apple TV 4K? Väntan är snart över då YouTube nu har bekräftat att det är på ingång.

Om du gillade de nya bakgrundsbilderna som kommer förinstallerade på nya iPad Air så kan du nu ladda ned dem.

Har du tappat kontrollen över hemskärmen på din iPhone och har sidor och åter sidor fulla med appar så har nu Apple lösningen.

Med alla nya färger som kom med iPad Air kan det vara svårt att bestämma vilken man vill ha. Nya videoklipp från en hands-on i Kina kan dock hjälpa till med beslutet.