Apple visar upp 8:e generationens iPad

Familjens bästa vän och ibland även barnvakt har fått sig en ordentlig uppdatering och Apple har nu visat upp iPad.

iPad har nu funnits i tio år och de har sålt över 500 000 000 iPads sedan starten. iPad 8:e generationen är här och kommer med A12 Bionic chip vilket ger den en 40 procent snabbare CPU och två gånger snabbare grafik än tidigare. iPad 8:e generationen har stöd för Smart Keyboard och andra tredjeparts-tangentbord och det är fortfarande Apple Pencil genration ett som gäller.

iPad 8:e generationen har en 10.2" retina-display och kostar från 3 995 kronor och går att förhandsboka redan idag.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Attefors

I veckan var det event och både klockor och nya iPads presenterades. Redan dagen efter släpptes nya versioner av operativsystemen till iPhone, Apple Watch, iPad och Apple TV. Här är veckans mest lästa!

Rumsligt ljud eller Spatial audio är en ny funktion till dina AirPods Pro tillsammans med iPhone eller iPad. Det ger ett 3D-audiovisuellt ljud som är väldigt uppslukande.

Saknar du att titta på högupplöst material på YouTube via din Apple TV 4K? Väntan är snart över då YouTube nu har bekräftat att det är på ingång.

Om du gillade de nya bakgrundsbilderna som kommer förinstallerade på nya iPad Air så kan du nu ladda ned dem.

Har du tappat kontrollen över hemskärmen på din iPhone och har sidor och åter sidor fulla med appar så har nu Apple lösningen.

Med alla nya färger som kom med iPad Air kan det vara svårt att bestämma vilken man vill ha. Nya videoklipp från en hands-on i Kina kan dock hjälpa till med beslutet.