Prosser: så här ser AirTags ut

Jon Prosser har släppt en video där han påstår sig avslöja den slutgiltiga designen på Apples kommande tracker - AirTags.

Jon Prosser släppte tidigare idag en video där han berättar vad han tror om morgondagens event, han avslöjar även det han vet om Apples kommande tracker - AirTags. Han tar upp att dessa kan presenteras under morgondagen tillsammans med HomePod mini men han lägger stor vikt på att han inte alls är säker kring detta. Han fortsätter med att AirTags kommer att använder sig av UWB (Ultra wideband) för en mer precis lokalisering, något som Prosser menar kommer att finnas i nästan alla Apples produkter i framtiden.

Bilderna på AirTags som visas i videon är 3D-modeller som skapats för att skydda sin källas autentiska bilder av den lilla trackern. Jon Prosser säger att dessa kommer ha en ungefärlig storlek som en klassisk kapsyl. Det lilla läderfodralet som Mark Gurman har nämnt menar Prosser ska vara en nyckelring till AirTags som kommer att säljas separat. Han avslutar videon med att säga att han kommer att visa Airpods Studio härnäst, vilka han menar ska vara riktigt snygga.