Så tittar du på kvällens Apple-event

Äntligen är det dags för Apple att hålla låda igen och visa upp lite nya produkter som vi snart kan bli ägare till.

Kvällens event drar igång 19:00 och det ryktas att Apple kommer visa upp en ny iPad med samma designspråk som iPad Pro. Apples Tile-utmanare AirTags ryktas också visas upp och även en lite mindre version av deras trådlösa Qi-laddare AirPower som lades ned. Apple Watch Series 6 förväntas visas upp och även kanske en lite billigare Apple Watch. Det råder delade meningar om Apple faktiskt kommer visa upp nya iPhone 12-serien ikväll eller om det kommer i ett separat event i oktober.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Det finns ett par olika alternativ för att titta på kvällens event och nedan kan du välja det som passar dig bäst:

  • Via valfri webbläsare kan du titta direkt på Apples hemsida.

  • Har du en Apple TV kan du kika via Apple Events appen.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
36 svar

Drömmer du om Philips Ambilight men valt fel TV eller har svårt att separeras från din gamla trotjänare? Nu har Philips löst problemet med Hue Gradient Lightstrip så att du kan få synkande ljus från vilken enhet som helst. Vi tar en titt och ser vad den levererar.

För dem som ogillar den välkända stammen på AirPods kan kanske glädjas av att det ryktas om att Apple jobbar på en design utan den.

För er som har märkt att Måndagsquizet uteblev idag försöker vi plåstra såren lite med en demonstration av Apples första dator.

Den här veckan recenserade vi den efterlängtade iPad Air och packade upp höstens första leverans av iPhone 12.

Skippar du årets iPhone men vill kunna njuta av de nya bakgrundsbilderna så finns de att ladda ner här.

De som är rädda om sina skal gör rätt i att ta av dem innan de laddar med MagSafe om de vill undvika att märka dom med en cirkel runt loggan.