Apple skickar ut uppdatering till AirPods 2 och AirPods Pro

Apple har idag skickat ut en ny uppdatering till AirPods generation två och AirPods Pro och frågan är vad uppdateringen faktiskt gör?

Apple har idag släppt en uppdatering vid namn 3A283 till andra generationens AirPods och AirPods Pro. Exakt vad som är nytt i uppdateringen framgår inte men varje gång en uppdatering kommer till AirPods Pro så hoppas vi att brusreduceringen skall bli bättre och vara som den var när AirPods Pro först lanserades. Det kan även vara en förberedande uppdatering för spatial audio som kommer när iOS 14 lanseras.

Uppdateringen skickas ut automatiskt men det skall gå att trigga det hela genom att stoppa ned sina AirPods Pro i fodralet och koppla in det till ström. För att kontrollera vilken version du har gör du följande:

Öppna "Inställningar"
Tryck på "Allmänt"
Tryck på "Om"
Tryck på "AirPods"

Uppdatering: Det verkar som att de som kör iOS 14-betan nu kan testa på spatial audio med bland annat innehållet i Apple TV+. En användare på MacRumors forum skriver:

"Just tried out spatial audio on my iPad. Very cool! The illusion of the audio coming from the ‌iPad‌ is so convincing that I actually thought at first that the sound was coming from my ‌iPad‌’s speakers. Had to take an AirPod out of my ear to confirm I was really hearing it from the ‌AirPods‌ themselves. I would really like to learn more about whatever dark magic Apple is using to pull off this illusion!"

Uppdateringen verkar även låta oss hoppa mellan enheter sömnlöst där vi är inloggade på samma iCloud-konto. Vi håller själva på att försöka få uppdateringen för att testa men än så länge har vi inte fått den.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
17 svar

Vi tar en titt på vad vi tror är marknadens billigaste HomeKit-kompatibla övervakningskamera från Eufy Security.

iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max. Kan detta bli namnen på höstens iPhone 12-modeller?

Logitech lanserar idag deras senaste mus MX Anywhere 3 som både är liten och enkel att ha med sig, men hur bra är den?

Väntan på en HomeKit-kompatibel dörrklocka är snart över då Netatmos kommer till Sverige den 28 september.

I tisdags höll Apple höstens första event och det lanserades både nya Apple Watches och iPads. Nu är det dags att ta reda på om ni minns vad som presenterades eller sov igenom eventet.

I veckan var det event och både klockor och nya iPads presenterades. Redan dagen efter släpptes nya versioner av operativsystemen till iPhone, Apple Watch, iPad och Apple TV. Här är veckans mest lästa!