Beats visar upp mystisk iPhone-modell på sin hemsida

Nu är det inte många dagar kvar tills Apple skall hålla låda och på Beats hemsida har det dykt upp en okänd telefon.

Det Apple-ägda Beats har på sin hemsida lagt upp en produktbild på en telefon som är väldigt lik ryktena kring hur nästa iPhone-serie skall se ut. Det är när vi går in på produktsidan för Beats Studio3 Wireless som vi ser en telefon som ser ut som en iPhone, men ingen modell som finns ute att köpa. På bilden ser vi att volymknapparna och mute-knappen har flyttats till högra sidan av telefonen och vi kan även ana den lite kantigare formen som iPhone 12 ryktas få.

iPhone 12-serien ryktas inte visas upp nu på tisdag utan kommer att visas upp på ett separat event någon gång i oktober. Om Beats faktiskt har visat upp den nya telefonen eller om de bara har gjort en påhittad modell återstår att se i oktober.

Uppdatering: I vårt andra forum bubblan.teknikveckan.com har den eminente Peter Esse hittat att bilden är upplagd 2018 så det är nog en spegelvänd bild med en inklistrad bild på bara.

Källa: Beats
Tack för tipset Kim!

Skriven av Marcus Attefors

Vi tar en titt på vad vi tror är marknadens billigaste HomeKit-kompatibla övervakningskamera från Eufy Security.

iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max. Kan detta bli namnen på höstens iPhone 12-modeller?

Logitech lanserar idag deras senaste mus MX Anywhere 3 som både är liten och enkel att ha med sig, men hur bra är den?

Väntan på en HomeKit-kompatibel dörrklocka är snart över då Netatmos kommer till Sverige den 28 september.

I tisdags höll Apple höstens första event och det lanserades både nya Apple Watches och iPads. Nu är det dags att ta reda på om ni minns vad som presenterades eller sov igenom eventet.

I veckan var det event och både klockor och nya iPads presenterades. Redan dagen efter släpptes nya versioner av operativsystemen till iPhone, Apple Watch, iPad och Apple TV. Här är veckans mest lästa!