Beats visar upp mystisk iPhone-modell på sin hemsida

Nu är det inte många dagar kvar tills Apple skall hålla låda och på Beats hemsida har det dykt upp en okänd telefon.

Det Apple-ägda Beats har på sin hemsida lagt upp en produktbild på en telefon som är väldigt lik ryktena kring hur nästa iPhone-serie skall se ut. Det är när vi går in på produktsidan för Beats Studio3 Wireless som vi ser en telefon som ser ut som en iPhone, men ingen modell som finns ute att köpa. På bilden ser vi att volymknapparna och mute-knappen har flyttats till högra sidan av telefonen och vi kan även ana den lite kantigare formen som iPhone 12 ryktas få.

iPhone 12-serien ryktas inte visas upp nu på tisdag utan kommer att visas upp på ett separat event någon gång i oktober. Om Beats faktiskt har visat upp den nya telefonen eller om de bara har gjort en påhittad modell återstår att se i oktober.

Uppdatering: I vårt andra forum bubblan.teknikveckan.com har den eminente Peter Esse hittat att bilden är upplagd 2018 så det är nog en spegelvänd bild med en inklistrad bild på bara.

Källa: Beats
Tack för tipset Kim!

Skriven av Marcus Attefors

Alla emoji-älskare får ett femtiotal nya emojis att välja mellan och Big Sur släpper sin nionde betaversion och gör sig redo för skarpt släpp.

Med vätebränsleceller skulle vi kunna få en MacBook Pro med ett rejält lyft i batteritid samtidigt som den skulle vara mycket mer miljövänlig.

VI är många som går och väntar på nya iPhone-modeller men nu verkar väntan snart vara över om vi vågar tro Jon Prosser.

Epic Games ansökte nyligen om att få tillbaka Fortnite till App Store i väntan på rättegången och under gårdagen hölls en förhandling kring just detta. Även om inget slutgiltigt svar kom från domaren så lät det inte positivt för Epic Games.

Disney+ har äntligen kommit till vårt avlånga land och nu inleder dem ett samarbete med Sonos.

Snart kommer en recension på senaste Apple Watch men fram tills dess så får ni nöja er med en quiz. Ta på sportbandet så kör vi!