iPhone 12

Påstått chassi till iPhone 12 läcks ut på Twitter

EverythingApplePro läcker ut vad han påstår är chassit för kommande iPhone 12. På chassit kan man se en ny detalj som lämnar frågor efter sig.

Filip Koroy som är mer känd som EverythingApplePro, har idag delat en video på vad som påstås vara chassit för iPhone 12. I videon kan man se placeringen för den nya LiDAR-sensorn och inuti skalet ser man utformningen för den beryktade magnetcirkeln.

På den ena sidan kan man se något som påminner väldigt mycket om laddningsmagneten som finns på iPad Pro för att ladda andra generationens Apple Pencil. Filip Koroy skriver frågande i sitt Twitter-inlägg om detta kan vara för 5G-antennen. Skalet verkar sakna glas och kan vara anledningen till att det ser ganska tunt och böjligt ut. Om chassit skulle vara äkta, vad tror ni den mystiska delen på sidan är till för? Lämna gärna en kommentar.

Via: 9to5mac

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
1 svar

Vi tar en titt på vad vi tror är marknadens billigaste HomeKit-kompatibla övervakningskamera från Eufy Security.

iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max. Kan detta bli namnen på höstens iPhone 12-modeller?

Logitech lanserar idag deras senaste mus MX Anywhere 3 som både är liten och enkel att ha med sig, men hur bra är den?

Väntan på en HomeKit-kompatibel dörrklocka är snart över då Netatmos kommer till Sverige den 28 september.

I tisdags höll Apple höstens första event och det lanserades både nya Apple Watches och iPads. Nu är det dags att ta reda på om ni minns vad som presenterades eller sov igenom eventet.

I veckan var det event och både klockor och nya iPads presenterades. Redan dagen efter släpptes nya versioner av operativsystemen till iPhone, Apple Watch, iPad och Apple TV. Här är veckans mest lästa!