iPhone 12

Påstått chassi till iPhone 12 läcks ut på Twitter

EverythingApplePro läcker ut vad han påstår är chassit för kommande iPhone 12. På chassit kan man se en ny detalj som lämnar frågor efter sig.

Filip Koroy som är mer känd som EverythingApplePro, har idag delat en video på vad som påstås vara chassit för iPhone 12. I videon kan man se placeringen för den nya LiDAR-sensorn och inuti skalet ser man utformningen för den beryktade magnetcirkeln.

På den ena sidan kan man se något som påminner väldigt mycket om laddningsmagneten som finns på iPad Pro för att ladda andra generationens Apple Pencil. Filip Koroy skriver frågande i sitt Twitter-inlägg om detta kan vara för 5G-antennen. Skalet verkar sakna glas och kan vara anledningen till att det ser ganska tunt och böjligt ut. Om chassit skulle vara äkta, vad tror ni den mystiska delen på sidan är till för? Lämna gärna en kommentar.

Via: 9to5mac

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
1 svar

Big Sur är snart här och det öppnar dörren för att kunna se på Netflix i Ultra HD, dock så kommer det även kräva att man har rätt Mac.

Alla emoji-älskare får ett femtiotal nya emojis att välja mellan och Big Sur släpper sin nionde betaversion och gör sig redo för skarpt släpp.

Med vätebränsleceller skulle vi kunna få en MacBook Pro med ett rejält lyft i batteritid samtidigt som den skulle vara mycket mer miljövänlig.

VI är många som går och väntar på nya iPhone-modeller men nu verkar väntan snart vara över om vi vågar tro Jon Prosser.

Epic Games ansökte nyligen om att få tillbaka Fortnite till App Store i väntan på rättegången och under gårdagen hölls en förhandling kring just detta. Även om inget slutgiltigt svar kom från domaren så lät det inte positivt för Epic Games.

Disney+ har äntligen kommit till vårt avlånga land och nu inleder dem ett samarbete med Sonos.