Prosser: Apple kommer lansera Apple Watch "SE" nästa vecka

Nästa vecka är det Apple-event och nu är de senaste ryktena att det kommer visas upp en billigare modell av Apple Watch.

Det är Jon Prosser som är i farten igen och efter förra veckan när hans rykten var felaktiga så får vi hoppas att detta rykte stämmer. Prosser twittrar idag ut att Apple kommer visa upp en Apple Watch "SE". Det vill säga en billigare Apple Watch som har bra hårdvara men inte den senaste designen utvändigt. Totalt handlar det om fyra modeller, två Apple Watch på 40mm, den ena med GPS och den andra med stöd för eSIM och de två andra är på 42mm och även där en modell med GPS och den andra med stöd för eSIM.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

De skall enligt Prosser ha samma design som Series 4, sakna always on-display, ingen EKG-mätare och ett M9-chip. Klockorna skall visas upp nu på Apples event den 15:e september.

Skriven av Marcus Attefors

M. Night Shyamalans psykologiska thrillerserie Servant släpptes i november förra året till Apple TV+ och snart är säsong två här.

Apple fortsätter att göra sin streamingtjänst Apple TV+ tillgänglig på fler plattformar och nu hittar den snart in i våra spelkonsoler.

Det är många som i skrivande stund har beta-versionen av iOS 14 på sin mobiltelefon och i den här guiden går vi igenom hur man får in sin säkerhetskopia på sin nya iPhone.

Då var det dags för ännu ett avsnitt av Macradion och denna vecka är det iPad och iPhone på schemat.

Tom’s Guide testar batteritiden på både iPhone 12 och iPhone 12 Pro och bekräftar det vi redan vet om 5G - att det drar ström.

iPhone 12 Pro Max är större och bättre men batteritiden verkar bli detsamma som föregångaren.