Prosser: Apple kommer lansera Apple Watch "SE" nästa vecka

Nästa vecka är det Apple-event och nu är de senaste ryktena att det kommer visas upp en billigare modell av Apple Watch.

Det är Jon Prosser som är i farten igen och efter förra veckan när hans rykten var felaktiga så får vi hoppas att detta rykte stämmer. Prosser twittrar idag ut att Apple kommer visa upp en Apple Watch "SE". Det vill säga en billigare Apple Watch som har bra hårdvara men inte den senaste designen utvändigt. Totalt handlar det om fyra modeller, två Apple Watch på 40mm, den ena med GPS och den andra med stöd för eSIM och de två andra är på 42mm och även där en modell med GPS och den andra med stöd för eSIM.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

De skall enligt Prosser ha samma design som Series 4, sakna always on-display, ingen EKG-mätare och ett M9-chip. Klockorna skall visas upp nu på Apples event den 15:e september.

Skriven av Marcus Attefors

Vi tar en titt på vad vi tror är marknadens billigaste HomeKit-kompatibla övervakningskamera från Eufy Security.

iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max. Kan detta bli namnen på höstens iPhone 12-modeller?

Logitech lanserar idag deras senaste mus MX Anywhere 3 som både är liten och enkel att ha med sig, men hur bra är den?

Väntan på en HomeKit-kompatibel dörrklocka är snart över då Netatmos kommer till Sverige den 28 september.

I tisdags höll Apple höstens första event och det lanserades både nya Apple Watches och iPads. Nu är det dags att ta reda på om ni minns vad som presenterades eller sov igenom eventet.

I veckan var det event och både klockor och nya iPads presenterades. Redan dagen efter släpptes nya versioner av operativsystemen till iPhone, Apple Watch, iPad och Apple TV. Här är veckans mest lästa!