Xiaomi Mi Smart Standing Fan Pro går nu att köpa

Xiaomi har uppdaterat sin portfölj av fläktar och nu går den senaste fläkten Xiaomi Mi Smart Standing Fan Pro att köpa.

Det kanske är lite dålig timing för oss i Sverige att gå och köpa fläkt nu när hösten är här men vill du ha lite havsbris i ansiktet även under vinterhalvåret så har du nu chansen. Detta är den andra fläkten från Xiaomi med en lite lägre prislapp och i somras testade vi deras absolut billigaste fläkt Mi Smart Standing Fan 1C som vi verkligen gillade.

Nytt med Standing Fan Pro är att den kommer utrustad med ett inbyggt batteri så vi enkelt kan flytta runt fläkten i hemmet. Batteritiden ligger på upp till 20 timmar och den har en vikt på 3,2 kilo. Jämfört med 1C så har denna ingen elsladd som hänger ned från fläkthuvudet utan strömmen går under foten på fläkten. Precis som tidigare fläktar från Xiaomi är det viktigt att de skall gå tyst och denna kan vara så tyst som 26,6 decibel. I appen kan vi justera styrkan manuellt och även slå på det populära läget som ger oss en simulerad havsbris.

Prislappen ligger på 990 kronor och den går att köpa hos bland annat Dkdwebshop och direkt hos Mi-store.

Lästips: Vi svalkar oss billigt med Mi Smart Standing Fan 1C

Vi tar en titt på vad vi tror är marknadens billigaste HomeKit-kompatibla övervakningskamera från Eufy Security.

iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max. Kan detta bli namnen på höstens iPhone 12-modeller?

Logitech lanserar idag deras senaste mus MX Anywhere 3 som både är liten och enkel att ha med sig, men hur bra är den?

Väntan på en HomeKit-kompatibel dörrklocka är snart över då Netatmos kommer till Sverige den 28 september.

I tisdags höll Apple höstens första event och det lanserades både nya Apple Watches och iPads. Nu är det dags att ta reda på om ni minns vad som presenterades eller sov igenom eventet.

I veckan var det event och både klockor och nya iPads presenterades. Redan dagen efter släpptes nya versioner av operativsystemen till iPhone, Apple Watch, iPad och Apple TV. Här är veckans mest lästa!