Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Xiaomi Mi Smart Standing Fan Pro går nu att köpa

Xiaomi har uppdaterat sin portfölj av fläktar och nu går den senaste fläkten Xiaomi Mi Smart Standing Fan Pro att köpa.

Det kanske är lite dålig timing för oss i Sverige att gå och köpa fläkt nu när hösten är här men vill du ha lite havsbris i ansiktet även under vinterhalvåret så har du nu chansen. Detta är den andra fläkten från Xiaomi med en lite lägre prislapp och i somras testade vi deras absolut billigaste fläkt Mi Smart Standing Fan 1C som vi verkligen gillade.

Nytt med Standing Fan Pro är att den kommer utrustad med ett inbyggt batteri så vi enkelt kan flytta runt fläkten i hemmet. Batteritiden ligger på upp till 20 timmar och den har en vikt på 3,2 kilo. Jämfört med 1C så har denna ingen elsladd som hänger ned från fläkthuvudet utan strömmen går under foten på fläkten. Precis som tidigare fläktar från Xiaomi är det viktigt att de skall gå tyst och denna kan vara så tyst som 26,6 decibel. I appen kan vi justera styrkan manuellt och även slå på det populära läget som ger oss en simulerad havsbris.

Prislappen ligger på 990 kronor och den går att köpa hos bland annat Dkdwebshop och direkt hos Mi-store.

Lästips: Vi svalkar oss billigt med Mi Smart Standing Fan 1C

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.