Så ändrar du standardwebbläsare i iOS 14

En av funktionerna i det kommande iOS 14 är att vi kommer kunna byta ut vilken webbläsare som skall vara standard.

Nu har Google släppt en uppdatering till Google Chrome som tillåter oss som har iOS 14-betan installerad att ändra så Chrome blir standardwebbläsare. För att sätta Chrome som standarwebbläsare måste du först se till att du har den senast uppdaterade versionen. Sen beger du dig till Inställningar och scrollar ned tills du hittar Chrome i listan. Tryck på Chrome och sedan "Förvald app för webbläsare", välj sedan Chrome.

Nu kommer alla länkar du klickar på och liknande att öppnas i Chrome istället för Safari och har du inte Google Chrome installerat så kan du ladda ned det från App Store. Vill du testa på den publika betan av iOS 14 går profilen att ladda ned på Apples hemsida.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Tack för tipset Håkan!
Via 9To5Mac

Kommentarer
2 svar

Big Sur är snart här och det öppnar dörren för att kunna se på Netflix i Ultra HD, dock så kommer det även kräva att man har rätt Mac.

Alla emoji-älskare får ett femtiotal nya emojis att välja mellan och Big Sur släpper sin nionde betaversion och gör sig redo för skarpt släpp.

Med vätebränsleceller skulle vi kunna få en MacBook Pro med ett rejält lyft i batteritid samtidigt som den skulle vara mycket mer miljövänlig.

VI är många som går och väntar på nya iPhone-modeller men nu verkar väntan snart vara över om vi vågar tro Jon Prosser.

Epic Games ansökte nyligen om att få tillbaka Fortnite till App Store i väntan på rättegången och under gårdagen hölls en förhandling kring just detta. Även om inget slutgiltigt svar kom från domaren så lät det inte positivt för Epic Games.

Disney+ har äntligen kommit till vårt avlånga land och nu inleder dem ett samarbete med Sonos.