Så ändrar du standardwebbläsare i iOS 14

En av funktionerna i det kommande iOS 14 är att vi kommer kunna byta ut vilken webbläsare som skall vara standard.

Nu har Google släppt en uppdatering till Google Chrome som tillåter oss som har iOS 14-betan installerad att ändra så Chrome blir standardwebbläsare. För att sätta Chrome som standarwebbläsare måste du först se till att du har den senast uppdaterade versionen. Sen beger du dig till Inställningar och scrollar ned tills du hittar Chrome i listan. Tryck på Chrome och sedan "Förvald app för webbläsare", välj sedan Chrome.

Nu kommer alla länkar du klickar på och liknande att öppnas i Chrome istället för Safari och har du inte Google Chrome installerat så kan du ladda ned det från App Store. Vill du testa på den publika betan av iOS 14 går profilen att ladda ned på Apples hemsida.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Tack för tipset Håkan!
Via 9To5Mac

Kommentarer
2 svar

Har du tappat kontrollen över hemskärmen på din iPhone och har sidor och åter sidor fulla med appar så har nu Apple lösningen.

Med alla nya färger som kom med iPad Air kan det vara svårt att bestämma vilken man vill ha. Nya videoklipp från en hands-on i Kina kan dock hjälpa till med beslutet.

En video som 9to5mac har fått tag i visar en prototyp som påstås vara en trådlös laddare med magneter i storlek med magnetcirkeln som väntas sitta i iPhone 12.

Vill du ta mobilspelandet till nästa nivå så har Razer lösningen och den heter så mycket som Kishi.

iOS 14 är äntligen här och en av de mest uppmärksammade funktionerna är att vi nu kan ha widgets på hemskärmen.

Har du beställt nya Apple Watch och inte är supersugen på att få en ordentlig repa så kan InvisibleShield vara räddaren i nöden.