Apple släpper en trailer för sin nya naturdokumentär "Tiny World"

Sakta men säkert fylls Apple TV+ upp med innehåll och nu har Apple släppt en trailer för sin nya naturdokumentär "Tiny World".

I naturdokumentären Tiny World får vi följa naturens lite mindre varelser och ser hur de överlever vardagen. Berättarrösten står komiskt nog Paul Rudd för och är det någon som vet hur det är att vara liten så är det nog han med tanke på att han spelar Ant-Man.

Tiny World har premiär på Apple TV+ den 2 oktober och är en av tre naturdokumentärfilmer som Apple kommer släppa i år. Den 13 november kommer "Becoming You" där vi får följa med och se hur barnens 2 000 första dagar i livet formar resten av deras liv. Sist ut har vi "Earth at Night in Color" där vi får följa de mer nattliga djuren som inte ligger och sover när det är kolsvart ute, den har premiär 4 december.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

M. Night Shyamalans psykologiska thrillerserie Servant släpptes i november förra året till Apple TV+ och snart är säsong två här.

Apple fortsätter att göra sin streamingtjänst Apple TV+ tillgänglig på fler plattformar och nu hittar den snart in i våra spelkonsoler.

Det är många som i skrivande stund har beta-versionen av iOS 14 på sin mobiltelefon och i den här guiden går vi igenom hur man får in sin säkerhetskopia på sin nya iPhone.

Då var det dags för ännu ett avsnitt av Macradion och denna vecka är det iPad och iPhone på schemat.

Tom’s Guide testar batteritiden på både iPhone 12 och iPhone 12 Pro och bekräftar det vi redan vet om 5G - att det drar ström.

iPhone 12 Pro Max är större och bättre men batteritiden verkar bli detsamma som föregångaren.