Prenumerationstjänsten ”Apple One” lämnar spår på Android

Prenumerationstjänsten Apple One förväntas presenteras under hösten och dyker nu upp inuti datan för Apple Music till Android.

I datan för senaste betan av Apple Music till Android visas spår av Apples samlade prenumerationstjänst Apple One. I datan hittas till och med text som beskriver att Apple Music ingår i prenumerationen Apple One. Tjänsten som vi skrev om i augusti där alltså flera olika delar av Apples nuvarande tjänster samlas till en prenumeration för en mindre kostnad än om man tecknar alla var för sig. Apple One förväntas ha tre olika utbud där det billigaste alternativet kan innehålla endast Apple Music och Apple TV+, ett lite dyrare alternativ där även Apple Arcade följer med och ett sista alternativ där Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade, Apple News och lagringsutrymme på iCloud ingår. Det finns en stor chans att Apple One kommer att presenteras under eventet nästa tisdag och släppas antingen samtidigt eller kort därpå.

Via: 9to5google

Disney+ har äntligen kommit till vårt avlånga land och nu inleder dem ett samarbete med Sonos.

Snart kommer en recension på senaste Apple Watch men fram tills dess så får ni nöja er med en quiz. Ta på sportbandet så kör vi!

Alla känner vi igen den gamla klassiska skrivbordslampan med rörligt stativ som suttit på vart och vartannat skrivbord sedan 70-talet. Detta är ett iPad-stativ med samma princip.

Det ser mörkt ut för xCloud till Xbox på våra iOS och iPadOS-enheter men vi kommer inom kort kunna strömma våra spel till vår iPhone eller iPad.

I veckan var det ett kärt återseende i Macradion och den minsta iPhone 12 har döpts. Mycket har recenserats och vårt smarta hem fick tillskott.

Namnet "iPhone 12 Mini" dök upp för första gången förra veckan och nu verkar det som att det faktiskt blir det officiella namnet på Apples minsta iPhone 12-modell.