Epic Games vs Apple

Apple behåller ”Sign in with Apple” till Fortnite

Vindarna vänder igen och Apples ”Sign in with Apple” stannar kvar till Fortnite även om spelet inte återvänder. Epic Games trycker ändå på att uppdatera sina konton med en riktig mejladress.

Apple har idag meddelat Epic Games att de inte tar bort ”Sign in with Apple” till Fortnite. Det betyder att de som har skapat ett konto genom Apples inloggning inte behöver oroa sig för att det försvinner om spelet någonsin återvänder. Epic Games meddelade på Twitter att de har fått beslutet meddelat från Apple. Epic Games meddelar dock att de tycker att alla ska följa instruktionerna de gav under veckan för att vara säker. Apples vändning kan grundas i att tvivel på Apples inloggning uppstod när det meddelades att det skulle försvinna för Fortnite.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5mac
Bild: Cnet

Läs även

Har du tappat kontrollen över hemskärmen på din iPhone och har sidor och åter sidor fulla med appar så har nu Apple lösningen.

Med alla nya färger som kom med iPad Air kan det vara svårt att bestämma vilken man vill ha. Nya videoklipp från en hands-on i Kina kan dock hjälpa till med beslutet.

En video som 9to5mac har fått tag i visar en prototyp som påstås vara en trådlös laddare med magneter i storlek med magnetcirkeln som väntas sitta i iPhone 12.

Vill du ta mobilspelandet till nästa nivå så har Razer lösningen och den heter så mycket som Kishi.

iOS 14 är äntligen här och en av de mest uppmärksammade funktionerna är att vi nu kan ha widgets på hemskärmen.

Har du beställt nya Apple Watch och inte är supersugen på att få en ordentlig repa så kan InvisibleShield vara räddaren i nöden.