Rykte: Apple beställer vikbara skärmar från Samsung

Det här med vikbara telefoner verkar vara en vattendelare där vissa älskar konceptet medans andra rynkar på näsan.

Ice Universe som är en av alla tech-läckare ute i etern meddelade idag att Apple har beställt prover på vikbara skärmar från Samsung för framtida iPhone-modeller. Det skall handla om ett större parti skärmar som Apple skall experimentera med för att eventuellt använda i iPhone. Vi har tidigare sett flera patent från Apple som avslöjar att vikbara skärmar har fångat Apples intresse. Att Apple väljer Samsung är inget konstigt då det under flera års tid har försett Apple med OLED-skärmar som idag sitter i våra iPhones.

Undertecknad har inte riktigt förstått storheten med vikbara skärmar på mobiltelefoner men skulle Apple ge oss en vikbar iPad som vi kan kasta ned i fickan på kavajen så är jag såld.

Via Macrumors, bild: Foldable News

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
3 svar

Vi tar en titt på vad vi tror är marknadens billigaste HomeKit-kompatibla övervakningskamera från Eufy Security.

iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max. Kan detta bli namnen på höstens iPhone 12-modeller?

Logitech lanserar idag deras senaste mus MX Anywhere 3 som både är liten och enkel att ha med sig, men hur bra är den?

Väntan på en HomeKit-kompatibel dörrklocka är snart över då Netatmos kommer till Sverige den 28 september.

I tisdags höll Apple höstens första event och det lanserades både nya Apple Watches och iPads. Nu är det dags att ta reda på om ni minns vad som presenterades eller sov igenom eventet.

I veckan var det event och både klockor och nya iPads presenterades. Redan dagen efter släpptes nya versioner av operativsystemen till iPhone, Apple Watch, iPad och Apple TV. Här är veckans mest lästa!