Bose lanserar nya True Wireless-hörlurar

Bose som länge var herren på täppan när det kommer till brusreducering har idag visat upp lite nya True Wireless-hörlurar.

QuietComfort Earbuds

Det här skall enligt Bose själva vara det ultimata alternativet för dig som vill ha ett par True Wireless-hörlurar med riktigt bra brusreducering. I sitt pressmeddelande skriver de:

"Varje öronsnäcka mäter drygt ett par centimeter i längd och väger 8 gram - ungefär samma vikt som ett litet mynt. Ändå presterar de som alla QuietComfort före dem och förvandlar till och med de tuffaste miljöerna till tysta helgedomar - smattret från lastbilar, bussar och tutor under rusningstid tystnar. Eller dämpar de små distraktionerna från rummet bredvid, kontoret vägg-i-vägg eller grannlägenheten."

För att brusreduceringen skall fungera så bra som möjligt använder sig Bose av StayHear Max-tips-proppar som skall isolera ordentligt. Sen är de utrustade med flera mikrofoner samt ett chip för att kunna eliminera allt brus som vi inte vill höra. Det kommer även gå att justera brusreduceringen i 11 nivåer så vi själva kan bestämma hur mycket av omvärlden vi vill höra. Batteritiden ligger på 6 timmar men det går att få totalt 18 timmars total lyssningstid med laddningsfodralet. QC Earbuds kommer komma i två färger, Triple Black och Soapstone och priset ligger på 2 999 kronor. Är du sugen på dessa kan de förbeställas redan idag och lansering sker den 5 oktober.

Bose Sport Earbuds

Hörlurarna är precis som namnet hintar om helt framtagna för de som tränar och de kommer med samma öronproppar som QC Earbuds och skall sitta ordentligt i öronen så de inte ramlar ut under löppasset. Hörlurarna har en batteritid på 5 timmar och sen kan vi få ut 10 timmar till med det medföljande laddningsfodralet. Hörlurarna kommer i tre färger, Triple Black, Baltic Blue och Glacier White. Prislappen ligger på 2 199 kronor och även Sport Earbuds går att förhandsboka idag och lansering är den 5 oktober.

Källa: Pressmeddelande

Skriven av Marcus Attefors

Vi tar en titt på vad vi tror är marknadens billigaste HomeKit-kompatibla övervakningskamera från Eufy Security.

iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max. Kan detta bli namnen på höstens iPhone 12-modeller?

Logitech lanserar idag deras senaste mus MX Anywhere 3 som både är liten och enkel att ha med sig, men hur bra är den?

Väntan på en HomeKit-kompatibel dörrklocka är snart över då Netatmos kommer till Sverige den 28 september.

I tisdags höll Apple höstens första event och det lanserades både nya Apple Watches och iPads. Nu är det dags att ta reda på om ni minns vad som presenterades eller sov igenom eventet.

I veckan var det event och både klockor och nya iPads presenterades. Redan dagen efter släpptes nya versioner av operativsystemen till iPhone, Apple Watch, iPad och Apple TV. Här är veckans mest lästa!