Rykte: Enbart Apple Watch och iPad kommer visas upp på eventet

Apple meddelade idag att de kommer hålla låda den 15 september men Mark Gurman påstår att vi inte kommer att få se några nya iPhone-modeller.

I en tweet meddelar Mark Gurman att eventet nu den 15 september klockan 19:00 svensk tid enbart kommer att handla om Apple Watch Series 6 och uppdaterade iPad-modeller. Det kommer sedan hållas ett separat event för de kommande iPhone 12-modellerna samt AirTags och kanske något mer i oktober.

Om detta återstår att se om knappt en vecka, men vi är inte dem som tackar nej till två event under en höst.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

I veckan var det ett kärt återseende i Macradion och den minsta iPhone 12 har döpts. Mycket har recenserats och vårt smarta hem fick tillskott.

Namnet "iPhone 12 Mini" dök upp för första gången förra veckan och nu verkar det som att det faktiskt blir det officiella namnet på Apples minsta iPhone 12-modell.

Amazon Luna är här och ser till att kunna ta marknadsandelarna på Apples enheter som varken Google eller Microsoft lyckats komma åt.

Snart är det förhoppningsvis dags för Apple att visa upp nya iPhone 12-serien men tills dess kan vi njuta av en bild på den nya laddkabeln.

Då var det dags att plugga in laddaren i telefonen igen för ikväll har Apple lanserat iOS 14.0.1.

Mophie fortsätter pumpa ut produkter till våra Apple-produkter så vi aldrig skall behöva ha ett tomt batteri.