Den 15 september är det dags för Apple-event

Idag skickade Apple ut ett pressmeddelande och nu vet vi äntligen när det är dags för nästa Apple-event.

På grund av rådande läge med Corona så kommer även detta event hållas digitalt och det skall bli spännande att se vad Apple kommer att visa upp. Datumet och tiden som ni får skriva ned är den 15 september klockan 19:00 svensk tid.

En annan liten rolig detalj är att om vi går in på Apples hemsida och klickar på ikonen så öppnas den i AR och vi kan då se att det blåa äpplet formas om till datumet för eventet. Vill ni testa själva kan ni klicka er vidare på er mobil här.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: Apple

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Har du tappat kontrollen över hemskärmen på din iPhone och har sidor och åter sidor fulla med appar så har nu Apple lösningen.

Med alla nya färger som kom med iPad Air kan det vara svårt att bestämma vilken man vill ha. Nya videoklipp från en hands-on i Kina kan dock hjälpa till med beslutet.

En video som 9to5mac har fått tag i visar en prototyp som påstås vara en trådlös laddare med magneter i storlek med magnetcirkeln som väntas sitta i iPhone 12.

Vill du ta mobilspelandet till nästa nivå så har Razer lösningen och den heter så mycket som Kishi.

iOS 14 är äntligen här och en av de mest uppmärksammade funktionerna är att vi nu kan ha widgets på hemskärmen.

Har du beställt nya Apple Watch och inte är supersugen på att få en ordentlig repa så kan InvisibleShield vara räddaren i nöden.