Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Snart kan vi klä om våra SYMFONISK-högtalare

IKEA och Sonos samarbete blev en succé men är du lite trött på klädseln till din SYMFONISK-högtalare så kan du snart klä om den.

Vi har tidigare skrivit om att IKEA planerar att sälja nya framsidor och "strumpor" till sina SYMFONISK-högtalare och nu har de dykt upp på IKEAs tyska hemsida. De går ännu inte att beställa men vi ser att de kommer komma i två olika färger, blått och rött. Priset för att ändra utseendet på sin SYMFONISK-lampa ligger på 9,74 euro men något lanseringsdatum här i Sverige finns ännu inte.

"Färgglad front som gör SYMFONISK hyllan WiFi-högtalare ännu roligare. Välj samma färg för alla dina högtalare eller komponera efter smak. Du kan också växla fram och tillbaka mellan olika fronter när som helst."

Vill du spana in dem närmare så går det att göra här och här.

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.