Snart kan vi klä om våra SYMFONISK-högtalare

IKEA och Sonos samarbete blev en succé men är du lite trött på klädseln till din SYMFONISK-högtalare så kan du snart klä om den.

Vi har tidigare skrivit om att IKEA planerar att sälja nya framsidor och "strumpor" till sina SYMFONISK-högtalare och nu har de dykt upp på IKEAs tyska hemsida. De går ännu inte att beställa men vi ser att de kommer komma i två olika färger, blått och rött. Priset för att ändra utseendet på sin SYMFONISK-lampa ligger på 9,74 euro men något lanseringsdatum här i Sverige finns ännu inte.

"Färgglad front som gör SYMFONISK hyllan WiFi-högtalare ännu roligare. Välj samma färg för alla dina högtalare eller komponera efter smak. Du kan också växla fram och tillbaka mellan olika fronter när som helst."

Vill du spana in dem närmare så går det att göra här och här.

Kommentarer
1 svar

Vi tar en titt på vad vi tror är marknadens billigaste HomeKit-kompatibla övervakningskamera från Eufy Security.

iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max. Kan detta bli namnen på höstens iPhone 12-modeller?

Logitech lanserar idag deras senaste mus MX Anywhere 3 som både är liten och enkel att ha med sig, men hur bra är den?

Väntan på en HomeKit-kompatibel dörrklocka är snart över då Netatmos kommer till Sverige den 28 september.

I tisdags höll Apple höstens första event och det lanserades både nya Apple Watches och iPads. Nu är det dags att ta reda på om ni minns vad som presenterades eller sov igenom eventet.

I veckan var det event och både klockor och nya iPads presenterades. Redan dagen efter släpptes nya versioner av operativsystemen till iPhone, Apple Watch, iPad och Apple TV. Här är veckans mest lästa!