Måndagsquiz

Fortnite-Quiz!

Förra veckan så avslutades Epic Games utvecklarkonton till Fortnite och spelet slutar att uppdateras till iOS, iPadOS och macOS. Vi använder veckans Quiz till att säga farväl till spelet och ser vad du kan om Epic Games kassako!

Fortnites storhetstid är över på iPhone och nu ska vi se vad du kan om spelet som fyllt tre år men som egentligen tog en väldigt lång tid att färdigställa. Så se till att göra dig redo att hoppa av bussen för nu blir det Battle Royale!

Lycka till!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

När du har svarat på de tio frågorna hoppas vi att du vill dela med dig av ditt resultat i kommentarerna.

Läs även

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
3 svar

Tom’s Guide testar batteritiden på både iPhone 12 och iPhone 12 Pro och bekräftar det vi redan vet om 5G - att det drar ström.

iPhone 12 Pro Max är större och bättre men batteritiden verkar bli detsamma som föregångaren.

Äntligen kom samma designspråk som vi har på iPad Pro till iPad Air och nu skall vi ta en titt för att se om den lever upp till förväntningarna.

AirTags saknas fortfarande och nya rykten talar för att den lilla trackern kan komma i två storlekar.

På fredag är det dags, då kommer äntligen iPhone 12 och iPhone 12 Pro och vi är många som har längtat efter dessa telefoner.

Apple Music vidareutvecklas och blåser liv i vår barndoms musikkanaler. Igår lanserade Apple sin musikkanal Apple Music TV som är en kanal i Apple TV-appen som ger oss musikvideos dygnet runt.