Måndagsquiz

Fortnite-Quiz!

Förra veckan så avslutades Epic Games utvecklarkonton till Fortnite och spelet slutar att uppdateras till iOS, iPadOS och macOS. Vi använder veckans Quiz till att säga farväl till spelet och ser vad du kan om Epic Games kassako!

Fortnites storhetstid är över på iPhone och nu ska vi se vad du kan om spelet som fyllt tre år men som egentligen tog en väldigt lång tid att färdigställa. Så se till att göra dig redo att hoppa av bussen för nu blir det Battle Royale!

Lycka till!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

När du har svarat på de tio frågorna hoppas vi att du vill dela med dig av ditt resultat i kommentarerna.

Läs även

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
3 svar

Drömmer du om Philips Ambilight men valt fel TV eller har svårt att separeras från din gamla trotjänare? Nu har Philips löst problemet med Hue Gradient Lightstrip så att du kan få synkande ljus från vilken enhet som helst. Vi tar en titt och ser vad den levererar.

För dem som ogillar den välkända stammen på AirPods kan kanske glädjas av att det ryktas om att Apple jobbar på en design utan den.

För er som har märkt att Måndagsquizet uteblev idag försöker vi plåstra såren lite med en demonstration av Apples första dator.

Den här veckan recenserade vi den efterlängtade iPad Air och packade upp höstens första leverans av iPhone 12.

Skippar du årets iPhone men vill kunna njuta av de nya bakgrundsbilderna så finns de att ladda ner här.

De som är rädda om sina skal gör rätt i att ta av dem innan de laddar med MagSafe om de vill undvika att märka dom med en cirkel runt loggan.