Fler rykten pekar på att iPad-serien kommer få en "Pro-behandling"

I vår podd Macradion har vi flera gånger tyckt att det är dags för Apple att ge iPad-serien samma moderna utseende som iPad Pro och det ser ut som att det kan bli så.

Det var för några dagar sedan vi skrev om att den lilla snabbguiden som ligger i kartongen till alla våra Apple-produkter har läckt ut för den kommande iPad Air. I guiden fanns en bild på nya iPad Air där vi tydligt kunde se att den hade samma designspråk som iPad Pro. Men istället för Face ID så hade den Touch ID inbyggt i power-knappen.

Nu har vad som påstås vara ritningar på nästa generations vanliga iPad läckt ut och precis som med iPad Air ser vi en Pro-liknande design. Det ser även ut som att den kommer utrustad med USB-C istället för Lightning och även en magnet på sidan där Apple Pencil skall sitta och på baksidan hittar vi Smart Connector. Till skillnad från iPad Air som ryktas få Touch ID så påstås det att 8:e generationens iPad skall gå över till Face ID och få en skärm på 10,8 tum.

Detta skall som alltid intas med en nypa salt och om Apple kommer visa upp några nya iPads på sitt event nu i höst återstår att se.

Via 9To5Mac

Skriven av Marcus Attefors

Vi tar en titt på vad vi tror är marknadens billigaste HomeKit-kompatibla övervakningskamera från Eufy Security.

iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max. Kan detta bli namnen på höstens iPhone 12-modeller?

Logitech lanserar idag deras senaste mus MX Anywhere 3 som både är liten och enkel att ha med sig, men hur bra är den?

Väntan på en HomeKit-kompatibel dörrklocka är snart över då Netatmos kommer till Sverige den 28 september.

I tisdags höll Apple höstens första event och det lanserades både nya Apple Watches och iPads. Nu är det dags att ta reda på om ni minns vad som presenterades eller sov igenom eventet.

I veckan var det event och både klockor och nya iPads presenterades. Redan dagen efter släpptes nya versioner av operativsystemen till iPhone, Apple Watch, iPad och Apple TV. Här är veckans mest lästa!