Recension: Curve Riser tar vår iMac till nya höjder

Tycker du att din iMac står för lågt och är kaoset på skrivbordet omöjligt att få ordning på?

Vi har tagit oss en titt på Curve Riser från Twelve South för att se om den dels kan göra vårt skrivbord lite renare men även om det är skönt att få upp vår iMac på lite högre höjd. Om vi skall vara helt ärliga så rynkade vi lite på näsan när vi först såg designen på Curve Riser men nu några veckor senare så har den växt allt mer på oss.

Curve Riser är ett metallstativ som helt klart är inspirerat av Curve för MacBook som vi tidigare har testat. Skillnaden är att Curve Riser istället är gjord för iMac eller annan skärm och den kommer uturustad med en förvaringshylla där vi kan gömma hårddiskar, ljudkort en Mac Mini eller vad det nu kan tänkas vara. Undertecknad redigerar mycket film så mycket lagringsutrymme är ett måste. Därför placerade jag mina fyra externa diskar på hyllan i Curve Riser och det är skönt att slippa se dem på skrivbordet. Att vår iMac kommer upp en bit i höjd är även det tacksamt men det är nästan på gränsen till för högt för vår smak.

På det stora hela så är Curve Riser ett trevligt ställ för vår iMac eller externa skärm och designen är nog inte för alla men det är otroligt skönt att slippa se kablar och externa diskar överallt på vårt skrivbord. Vi tycker dock den borde varit lite lägre då vår iMac nu hamnar nästan lite för högt upp på skrivbordet. Curve Riser kostar 999 kronor och går bland annat att köpa hos Lifestylestore och dkdwebshop.

Letar du efter fler alternativ till att göra skrivbordet renare? Missa inte våra andra recensioner på samma tema:

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
3 svar

Batteristorlekarna har läckt ut för iPhone 12 Mini och iPhone 12 vilket kan vara anledningen till att vi ser tidiga testresultat som är lite sämre än väntat i olika benchmarks.

Apple presenterade äntligen iPhone 12 förra veckan och den kom med en del förbättringar mot iPhone 11 och veckans quiz ska testa vad ni minns om Apples senaste smartphone.

Det finns flera sätt att sälja din gamla iPhone både privat eller till ett företag. Vi har tagit reda på vad vi får betalt på respektive ställe.

Äntligen var den här! iPhone 12 lanserades med dunder och brak och en salongsberusad Dennis försökte förklara hur folket använder sina smarta högtalare i Macradion som handlade helt om eventet.

Den som har gått och väntat på iPad Air kommer nu äntligen att kunna förbeställa sitt exemplar hos Apple med ett leveransdatum.

Nu går iPhone 12 och iPhone 12 Pro att förboka. Vi har gått igenom alla operatörernas erbjudande och visar här hur du köper en ny iPhone billigast med abonnemang.