En snabbguide till iPad Air läcks och visar en ”Pro-design” med Touch ID

Bilder har delats på Twitter på vad som påstås vara en snabbguide för en kommande iPad Air. Med de flesta förändringar tagna från iPad Pro så sticker det ut att den istället har Touch ID.

Profilen DuanRui har delat på Twitter vad som verkar vara en snabbguide för en iPad Air. Dock så ser man ganska fort att det inte ser ut som nuvarande modell utan har samma design som iPad Pro. Även USB-C och Smart Connector syns i snabbguiden men däremot så verkar den sakna Face ID. Men på nästa bild avslöjas det att den istället förlitar sig på Touch ID i Power-knappen, något som vi inte har sett tidigare på iPads.

Med en snabb titt på nuvarande iPad Pro kan vi konstatera att Power-knappen är väldigt smal, när man tänker på Touch ID så ser man framför sig den runda hemknappen eller den mer fyrkantiga knappen till MacBook Air/Pro. Så det skulle vara spännande att se hur bra Touch ID skulle fungera på en så liten yta. Om dessa bilder stämmer så kan man tolka det som att Apple fortsätter att se Face ID som en Premium-funktion. Dessa bilder skulle kunna vara fejk men de kommer lägligt efter att Apple har registrerat sju modellnummer av iPad i EEC.

Källa/bild: Macrumors

Vi tar en titt på vad vi tror är marknadens billigaste HomeKit-kompatibla övervakningskamera från Eufy Security.

iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max. Kan detta bli namnen på höstens iPhone 12-modeller?

Logitech lanserar idag deras senaste mus MX Anywhere 3 som både är liten och enkel att ha med sig, men hur bra är den?

Väntan på en HomeKit-kompatibel dörrklocka är snart över då Netatmos kommer till Sverige den 28 september.

I tisdags höll Apple höstens första event och det lanserades både nya Apple Watches och iPads. Nu är det dags att ta reda på om ni minns vad som presenterades eller sov igenom eventet.

I veckan var det event och både klockor och nya iPads presenterades. Redan dagen efter släpptes nya versioner av operativsystemen till iPhone, Apple Watch, iPad och Apple TV. Här är veckans mest lästa!