Macradion: Dilemmat

Äntligen torsdag och sommaren börjar gå mitt sitt slut men det är inte bara grått och tråkigt för snart är det Apple-event.

I detta avsnitt av Macradion står Marcus inför ett dilemma och kan inte riktigt bestämma sig om han skall köpa en ny iMac eller ha is i magen. Han har nyligen recenserat nya iMac och en ny design borde funnits på plats och Apple har släppt vad som gissningsvis är Apples sista iMac med Intel-processor. Dennis har åkt upp till storstaden och berättar om hur det var och Mathias pratar senaste betan av iOS 14 och tackar lyssnarna för tipsen som gjorde hans vardag lite enklare.

Hjälp oss att fortsätta göra det vi älskar! Klicka dig gärna vidare och gå med i vår Patreon så vi kan fortsätta göra härliga produktioner framöver. Som en extra bonus får du som Patreon även en helt reklamfri podd. Macradion har blivit med webbutik som ni kan besöka här!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Du hittar podden på bland annat:
Apple Podcasts
Spotify
Acast

Ni kan även följa Macradion på Facebook.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
6 svar

Vi tar en titt på vad vi tror är marknadens billigaste HomeKit-kompatibla övervakningskamera från Eufy Security.

iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max. Kan detta bli namnen på höstens iPhone 12-modeller?

Logitech lanserar idag deras senaste mus MX Anywhere 3 som både är liten och enkel att ha med sig, men hur bra är den?

Väntan på en HomeKit-kompatibel dörrklocka är snart över då Netatmos kommer till Sverige den 28 september.

I tisdags höll Apple höstens första event och det lanserades både nya Apple Watches och iPads. Nu är det dags att ta reda på om ni minns vad som presenterades eller sov igenom eventet.

I veckan var det event och både klockor och nya iPads presenterades. Redan dagen efter släpptes nya versioner av operativsystemen till iPhone, Apple Watch, iPad och Apple TV. Här är veckans mest lästa!