Apple släpper ny reklamfilm för Apple Music

Har du ännu inte hoppat på Apple Music så kanske Apples senaste reklamfilm kan få dig att testa.

I videon har Apple lyckats få med sig en rad artister så som Billie Eilish, Orville Peck, Megan Thee Stallion och Anderson Paak. Det är snabba klipp och mycket bas och ordet Apple Music i många olika konstellationer. Det var inte heller länge sedan Apple lanserade två nya radiostationer Apple Music Country och Apple Music Hits.

De passade även på att byta namn på Beats 1 till Apple Music 1 och frågan är om det var det första steget till att börja fasa ut Beats som varumärke?

Skriven av Marcus Attefors

Disney+ har äntligen kommit till vårt avlånga land och nu inleder dem ett samarbete med Sonos.

Snart kommer en recension på senaste Apple Watch men fram tills dess så får ni nöja er med en quiz. Ta på sportbandet så kör vi!

Alla känner vi igen den gamla klassiska skrivbordslampan med rörligt stativ som suttit på vart och vartannat skrivbord sedan 70-talet. Detta är ett iPad-stativ med samma princip.

Det ser mörkt ut för xCloud till Xbox på våra iOS och iPadOS-enheter men vi kommer inom kort kunna strömma våra spel till vår iPhone eller iPad.

I veckan var det ett kärt återseende i Macradion och den minsta iPhone 12 har döpts. Mycket har recenserats och vårt smarta hem fick tillskott.

Namnet "iPhone 12 Mini" dök upp för första gången förra veckan och nu verkar det som att det faktiskt blir det officiella namnet på Apples minsta iPhone 12-modell.