Råkade Apple avslöja datumet för iPhone 12-eventet?

Apple kan ha avslöjat när iPhone-eventet blir av på YouTube. Om det stämmer kommer det att vara exakt samma datum som förra året.

Flera personer har rapporterat om att de har fått en notis från Apples YouTube-kanal för en testvideo som kan ha avslöjat datumet för nästa livesändning. Datumet kan mycket väl vara nästa iPhone-event, då Apple väntas presentera höstens fyra iPhone-modeller. Torsdagen 10:e september är datumet som avslöjades på kanalen under titeln ”Test”.

Bild: Christian Lindbom från Applebubblan

Lika plötsligt som den dök upp så försvann den igen, vilket kan tyda på att det var ett misstag från Apple eller att det bara var ett snabbt test med ett påhittat datum. Det är exakt samma datum som i fjol så kan mycket väl vara en kopia från den livesändningen. Men om det nu visar sig att eventet ska ske den 10:e september så lär det inte dröja länge innan vi får en ordentlig inbjudan till livesändningen.

Via: 9to5mac

Sugen på en 99mac-kopp eller varför inte en mysig tjocktröja från Macradion? Nu kör vi Black Friday med 25% rabatt.

Äntligen fredag och äntligen Black Friday! Årets största REA-dag är här och Webhallen är redo – är du redo?!

Apples julerbjudande sträcker sig från idag till måndag och vid köpet av en utvald produkt får man presentkort att använda i Apple Store.

Apple ger inte upp hoppet på Touch Bar som har gett mixade känslor sedan det introducerades för fyra år sedan. Senaste patentet visar ett sätt att få bukt på ett av dess bekymmer åtminstone.

Om du har letat efter en adapter som stödjer två externa skärmar med 4K och 60Hz genom USB-C så är den äntligen här.

Adaptivt ljus i HomeKit ökar tillgängligheten med Aqara som nu går in i beta med funktionen och låter kunder testa på det i Kina.